Ce trebuie să știi despre Târgul Național Imobiliar 2023 de la Palatul Parlamentului

Ultima actualizare:

20.000 de apartamente, terenuri sau case. Cea mai ieftină locuință costă 32.500 de euro, o garsonieră în sudul Capitalei iar cea mai scumpă ajunge la 18 milioane de dolari, un penthouse în Miami. În câteva cuvinte, Târgul Național Imobiliar 2023 care este organizat în perioada 19-21 mai la Palatul Parlamentului din Capitală 

Amatori de locuințe la Târgul Național Imobiliar București
Peste 20.000 de oferte sunt oferite la Târgul Național Imobiliar. Foto: tni.ro

Vrei casa visurilor? Hai la Târgul National Imobiliar care este găzduit la Palatul Parlamentului în perioada 19-21 mai. De la amatorii de proprietăți low cost și până la cei care își doresc apartamente premium în centrul Bucureștiului sau imobile exclusiviste pentru toți există câte ceva de oferit. 

Ce găsești la Târgul Național Imobiliar 2023 

Ediția reunește 110 de companii ce au pregătit peste 20.000 de oferte de locuințe noi, dar și vechi în Capitală, la munte și pe litoral. Oferta include vile la periferia Capitalei, penthouse-uri și oportunități de investiții pe litoralul românesc, în Dubai, stațiunile spaniole de la Marea Mediterană și chiar Miami. 

”Proprietățile noi ofertate în cadrul evenimentului au prețul de pornire de 32.500 euro pentru o garsonieră în zona de sud a Capitalei. ajung până la 18 milioane de dolari, pentru cea mai scumpă ofertă promovată la târg, un apartament de lux în Miami cu facilități multiple de agrement, situat în apropierea oceanului”, a declarat pentru click.ro, Cristina Bercea, PR-ul celui mai mare târg organizat de patronatele din domeniul imobiliar.  

Piața din București prin ofertele de la Târgul Național Imobiliar 

Potrivit specialiștilor la curent cu ofertele de la târg prețurile cele mai mici sunt la garsonierele din blocuri noi din Berceni, care au preturi de la 32.500 euro iar la vile noi, cele construite în Corbeanca care pornesc de la 135.000 de euro.  

La apartamente de două camere cele mai mici prețuri sunt tot în sudul Capitalei și pornesc de la 70.000 euro. La târg, firmele oferă reduceri în funcție de zona în care vă achiziționați locuința între. 4.000 si 15.000 de euro. 

Ca zone, conform datelor portalului anunțul.ro, cel mai mare site imobiliar din România, cele mai ieftine cartiere din punct de vedere al achiziționării unei locuințe în București sunt: Berceni-Giurgiului, Colentina-Obor și Drumul Taberei-Ghencea. Cele mai scumpe sunt Aviației, Unirii, Victoriei, Romană și Băneasa. 

Penthouse de 18 milioane de dolari la Miami
Acesta este penthouse-ul de 18 milioane de dolari de vânzare la TNI. Foto: tni.ro

Cea mai scumpă ofertă de la Târgul Național Imobiliar 2023 pe scurt 

-penthouse complexul St. Regis Residences Miami 

-suprafață 800 mp 

-la 135 de metri de plaja 

Ce trebuie să știi despre accesul la Târgul Național Imobiliar 2023 

Târgul are loc în Palatul Parlamentului (nr. Casa Poporului) iar accesul se face din Calea 13 Septembrie, poarta B3 (autobuze 117, 136, 385, stația Casa Academiei). Conform organizatorilor, vizitatorii care se deplasează cu mașina personală au posibilitatea de a parca gratuit în curtea interioară a Palatului Parlamentului.  

La târg accesul se face în schimbul unui bilet care costă 20 de lei sau gratuit pe baza QR codului generat cu aplicația TNI ! Aplicația este disponibilă pe GOOGLE PLAY și APP STORE! Programul de vizitare este vineri și sâmbătă 10.00- 19.00, iar duminică 10.00- 16.00!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net