Cine sunt românii care au ajutat la realizarea videoclipului lui Mr. Beast, din salina Turda! Au făcut posibilă ridicarea unui restaurant în 48 de ore

Videoclipul produs în România, în salina Turda, de Mr. Beast a fost un real succes. Totul s-a datorat și unei firme din Londra, în spatele căreia se află niște români. Compania a făcut posibilă realizarea videoclipului, scrie adevărul.ro. Românii au asigurat pentru echipa lui Mr Beast de la mâncare consumată, cazări, transport și până la construirea, în 48 de ore, a unui restaurant în salină. 

Mr. Beast Foto: YouTube
Mr. Beast Foto: YouTube

Echipa lui Mr. Beast a apelat la Storytailors

Succesul videoclipului produs în România de Mr. Beast, cel mai popular YouTuber din lume, nu ar fi fost posibil fără ajutorul unei companii londoneze. Echipa lui Mr. Beast a apelat la Storytailors, o firmă specializată în producții video internaționale, condusă de Paul Lungu, care a organizat toate detaliile logistice pentru filmarea de la Salina Turda.

„Cu un portofoliu vast de servicii de producție video impecabile, Storytailors se definește ca o companie de producție de film versatilă. Am lucrat cu diverși clienți de renume mondial și am supravegheat cu succes proiecte de producție de filme corporative, filme documentare, precum și câteva videoclipuri corporative populare și știri. Cu o prezență puternică în peste 140 de țări, Storytailors este compania de producție media cu care doriți să lucrați când filmați în străinătate”, se arată pe site-ul companiei.

Firma condusă de Paul Lungu a făcut posibilă realizarea unui restaurant în salină 

Ei au asigurat pentru echipa lui Mr Beast de la mâncare consumată, cazări, transport și până la construirea, în 48 de ore, a unui restaurant în salină, la aducerea aparatelor de sport pe care Mr Beast le-a folosit o săptămână și apoi le-a donat, la asigurarea asistenților de producție etc.

Cu peste 56 de milioane de vizualizări pe YouTube, videoclipul filmat în România a atras atenția și pentru că a implicat o echipă de profesioniști care a lucrat cu actori celebri precum Keanu Reeves, Chris Hemsworth și Idris Elba, dar și cu emisiuni de top precum Top Gear și National Geographic.

"Toată chestia asta a venit printr-un email"

Paul Lungu și Bogdan Maraloiu, producătorul care s-a ocupat de acest proiect, au explicat cum au primit cererea de la echipa lui Mr. Beast, într-un mod surprinzător. „Toată chestia asta a venit printr-un email pe care l-am primit pe la vreo 12.30 noaptea, ceva în genul ăsta, în care acești oameni se interesau de posibilitatea de a filma în Salina Turda. Noi am mai filmat diverse lucruri pe acolo, dar evident, nu la dimensiunea clipului ăstuia”, a declarat Paul LunguMi s-a părut aproape imposibil să închiriem întreaga salină pentru o săptămână, dar am realizat că ar fi posibil și am început organizarea”, a spus Bogdan Maraloiu.

Bogdan Maraloiu
Bogdan Maraloiu

Firma Storytailors a fost responsabilă pentru toată logistica locală: de la transport și cazare până la construirea unui restaurant fast-food în salină în doar 48 de ore, echipamente și asistenți de producție. În plus, echipamentele de sport folosite de Mr. Beast în videoclip au fost donate la final, împreună cu o bucătărie complet echipată, donată unui ONG local din Turda.

"A trebuit să construim acel restaurant din salină în 48 de ore"

Paul Lungu: „A trebuit să construim acel restaurant din salină în doar 48 de ore. Le-am arătat o poză echipei de construcții și au făcut minuni.” Filmările au fost o provocare nu doar din cauza locației subterane, ci și pentru că totul trebuia să fie realizat în mare secret, evitându-se orice scurgere de informații care ar fi adus fanii la salină. Bogdan Maraloiu: „A trebuit să ne mișcăm foarte repede și să ne adaptăm cerințelor lor, care veneau uneori pe parcursul filmărilor. A fost un maraton, dar totul a ieșit perfect.”

Citește întreg articolul pe adevărul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cometa secolului   Foto x Michael Jager 2 jfif
studenti discutie tinerie calculatoare shutterstock 513694219 jpg
gustari calorii jpg
Kate Middleton cu Prințul George și Charlotte  foto   Profimedia jpg
alimente nesanatoase shutterstock 2195235627 jpg
4 actu ninge la suceava jpeg
Casa nationala de pensii jpg
Asigurare locuinta - casa FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net