Cîţu îi ameninţă pe parlamentarii PNL care votează moţiunea cu excluderea din partid

image
Conducerea Partidului Naţional Liberal a decis că toţi parlamentarii formaţiunii vor sta în bănciFoto: Arhiva Click!

Tensiuni în PNL! Conducerea partidului a decis, luni (4 octombrie), că toţi parlamentarii formaţiunii vor sta în bănci, la moţiunea de cenzură şi nu îşi vor exprima votul, în caz contrar urmând a fi excluşi. PNL merge în continuare cu varianta Florin Cîţu premier, însă va aştepta să vadă cu ce propuneri vor merge partidele din Opoziţie la Palatul Cotroceni.

Liberalii au discutat în şedinţa Biroului Politic despre strategia din ziua moţiunii de cenzură şi au stabilit că şedinţa plenului comun va fi condusă de preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, potrivit news.ro.

Fostul lider PNL şi-a depus demisia din această funcţie, la partid, însă Florin Cîţu nu i-a luat-o în considerare încă, pentru că, odată înregistrată la Camera Deputaţilor, liberalii riscă să piardă postul, nemaiavând majoritate pentru a-şi impune preşedintele forului legislativ. Orban a spus că după 15 zile va depune demisia la Secretariatul general al Camerei. 

Liberalii au stabilit conduita din ziua moţiunii, astfel că parlamentarii PNl vor sta în bănci şi nu îşi vor exprima votul, în caz contrar riscând excluderea din partid. 

Deşi sunt conştienţi că şansele moţiunii de cenzură sunt mari, liberalii vor să aştepte să vadă cu ce propuneri de premier vor merge partidele din Opoziţia nou formată, USR, AUR şi PSD la Palatul Cotroceni, la consultările cu preşedintele României, şi îl susţin în continuare pe Florin Cîţu pentru postul de premier. 

image png
sarah anamaria prodan jpg
giselle si tom brady
cub anamaria prodan png
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
Amber Heard FOTO EPA-EFE
elena udrea adrian alexandrov jpeg
claudia patrascanu copii png
Serbia Belgrad harta FOTO Shutterstock jpg
dica
image
image
image
image
Kate Middleton (3) jpg
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg
Muzeul Vaticanului jpg
Lebăda a fost salvată în cele din urmă jpg