Click!, numărul 1 la vânzări!


    Click!
Click!

Click! rămâne în continuare ziarul cel mai iubit şi mai cumpărat de români! Cotidianul nostru este singurul din România care vinde zilnic peste 100.000 de exemplare, conform celor mai recente date publicate de Biroul Român de Audit al Tirajelor (BRAT).

Cu o medie de peste 140.000 de exemplare vândute zilnic, ziarul Click! îşi menţine poziţia de lider absolut pe piaţa românească. În intervalul aprilie-iunie 2012, conform cifrelor publicate de BRAT, cotidianul nostru a fost în topul vânzărilor.

simeon stalpnicul png

Îl urmează, la mare distanţă, cotidianul "Libertatea", cu o medie de vânznări de peste 90.000 de exemplare. Şi Click! TV, care apare în fiecare vineri, este cel mai cumpărat ghid de weekend: media de vânzări de peste 260.00 de exemplare, aproape dublu faţă de "Libertatea Weekend", care vinde doar peste 135.000. Click! de Duminică este şi el numărul unu în topul preferinţelor cititorilor români: peste 84.000 de exemplare vândute, comparativ cu circa 41.000, cât vinde "Libertatea de Duminică".

simeon stalpnicul png

Ziarul Click! este de trei ani şi jumătate liderul absolut al presei româneşti, atât la capitolul vâznări cât şi la capitolul audienţă. Conform celui mai recent Studiu Naţional de Audienţă, 714.000 de români aleg zilnic să se informeze şi să relaxeze citind ziarul Click! Îţi mulţumim, dragă cititorule, că eşti alături de noi!

zodii care sunt vampiri energetici jpg
cub mama theo rose carmen harra png
FotoJet (4) jpg
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
tanara dezbracata in pat jpg
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
fiii lui adrian nastase jpg
Parada de 1 Decembrie, Ziua Națională a României
Razvan din Idicel la masa jpg
Balenciaga 1 Foto Captura JPG
image
image
image
image
Alexis Waldrone si Petunia jpg
fiii lui adrian nastase jpg
alerta meteo
mesajele vedetelor de 1 Decembrie jpg
Parada de 1 Decembrie, Ziua Națională a României
cub 1 decembrie png