Click!, numărul 1 la vânzări!

Ultima actualizare:

    Click!
Click!

Click! rămâne în continuare ziarul cel mai iubit şi mai cumpărat de români! Cotidianul nostru este singurul din România care vinde zilnic peste 100.000 de exemplare, conform celor mai recente date publicate de Biroul Român de Audit al Tirajelor (BRAT).

Cu o medie de peste 140.000 de exemplare vândute zilnic, ziarul Click! îşi menţine poziţia de lider absolut pe piaţa românească. În intervalul aprilie-iunie 2012, conform cifrelor publicate de BRAT, cotidianul nostru a fost în topul vânzărilor.

simeon stalpnicul png

Îl urmează, la mare distanţă, cotidianul "Libertatea", cu o medie de vânznări de peste 90.000 de exemplare. Şi Click! TV, care apare în fiecare vineri, este cel mai cumpărat ghid de weekend: media de vânzări de peste 260.00 de exemplare, aproape dublu faţă de "Libertatea Weekend", care vinde doar peste 135.000. Click! de Duminică este şi el numărul unu în topul preferinţelor cititorilor români: peste 84.000 de exemplare vândute, comparativ cu circa 41.000, cât vinde "Libertatea de Duminică".

simeon stalpnicul png

Ziarul Click! este de trei ani şi jumătate liderul absolut al presei româneşti, atât la capitolul vâznări cât şi la capitolul audienţă. Conform celui mai recent Studiu Naţional de Audienţă, 714.000 de români aleg zilnic să se informeze şi să relaxeze citind ziarul Click! Îţi mulţumim, dragă cititorule, că eşti alături de noi!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net