Condamnat la închisoare cu suspendare, un ieșean poate ajunge după gratii. Cu ce a greșit bărbatul

judecator instanta1 jpeg
Foto: Arhiv─â Click!

Cum se face pu┼čc─ârie chiar dac─â ai primit condamnare cu suspendare sau cazul patronului care n-a vrut s─â munceasc─â gratis. A╚Öa se rezum─â ceea ce tr─âie╚Öte acum un b─ârbat din Ia╚Öi care, de╚Öi a ├«nc─âlcat legea, nu a vrut s─â-╚Öi isp─â╚Öeasc─â pedeapsa.

Octavian Dumitrescu, administrator al unei sp─âl─âtorii, a fost condamnat la 1 an ┼či 3 luni de ├«nchisoare cu suspendare pentru refuzul de a-i fi prelevate probe biologice. El fusese oprit ├«n trafic de Poli┼úia Rutier─â, pentru un control de rutin─â, iar cum alcooltestul ar─âta c─â ┼čoferul consumase b─âuturi alcoolice, agen┼úii de circula┼úie l-au poftit la spital pentru a-i fi prelevate probe biologice, scrie adevarul.ro. 

Nu s-a prezentat la munca ├«n folosul comunit─â╚Ťii

Dumitrescu a refuzat, fiind astfel condamnat ┼či primind, totodat─â, ┼či pedeapsa suplimentar─â de a presta 70 de zile de munc─â ├«n folosul comunit─â┼úii. Convocat de mai multe ori de c─âtre inspectorii de proba┼úiune, ba chiar ┼či somat s─â ├«┼či respecte obliga┼úiile, individul a refuzat repetat s─â o fac─â.

Pedeapsa cu suspendare, transformată în executare 

Din acest motiv, autorit─â┼úile au cerut ca pedeapsa de 1 an ┼či 3 luni s─â fie executat─â ├«n penitenciar, ceea ce prima instan┼ú─â a admis. ÔÇť├Än leg─âtur─â cu obliga┼úia de a urma un program de reintegrare social─â, condamnatul a fost ├«nscris ├«n programul de siguran┼ú─â rutier─â Drink and Drive derulat ├«n perioada 15.01.2020 ÔÇô 19.02.2020. De┼či a fost informat despre acest program prin planul de supraveghere, condamnatul nu s-a prezentat, ignor├ónd obliga┼úia impus─â prin sentin┼úa penal─âÔÇŁ, au mai stabilit judec─âtorii. 

Acum, Octavian Dumitrescu a╚Öteapt─â decizia Tribunalului Ia┼či, care va pronun┼úa sentin┼úa definitiv─â ├«n cazul s─âu.   

silviu silvius prigoana jpeg
Lucile Randon
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
anamaria prodan3 png
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
laura cosoi jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 26 iunie sf david tesalonic png
silviu silvius prigoana jpeg
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp
so╚Ťie george simion jpeg