Copil de 12 ani din Iași s-a electrocutat în timp ce se juca pe un vagon de tren. A scăpat ca prin minune

Ultima actualizare:

    Un copilul a fost electrocutat și aruncat de pe tren.Foto: observatornews.ro
Un copilul a fost electrocutat și aruncat de pe tren.Foto: observatornews.ro

S-a urcat pe un vagon de tren într-o gară din Iași, s-a electrocutat și a căzut de la înălțimea de 5 metri! Din fericire, a supraviețuit, dar se află în stare gravă, cu 30 la sută arsuri pe suprafața corpului.

Este vorba despre un copil de 12 ani care, din joacă, s-a urcat pe vagonul unui tren de marfă dintr-o gară din Iași. Însă s-a electrocutat de la firele de înaltă tensiune care treceau pe deasupra sa şi a fost aruncat la pământ, de la o înălțime de 5 metri. Martorii incidentului spun că în zona pieptului, băaitul avea hainele arse.

Un echipaj SMURD a sosit imediat la faţa locului. După ce i-au acordat primele îngrijiri, medicii l-au transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului de Copii din Iaşi. ”Pacientul are o arsură pe 30% din suprafaţa corporală estimată a fi de gradul II şi este cu traumatisme multiple prin cădere de la înălţime”, a declarat Prof. Dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator SMURD Iași, conform observatornews.ro.  Aceasta a mai adăugat că nu este nevoie să fie contact cu firul electric, se formează un arc electric şi arsurile sunt elementul cel mai grav, dar pot fi şi electrocuţii cu risc vital, chiar deces.

Copilul se află acum în stare stabilă, însă medicii avertizează că arsurile provocate prin electrocutare sunt dificil de tratat. Autorităţile încearcă să afle ce căuta copilul în zonă şi de ce s-a urcat pe vagon. 

Citește și: 

EXCLUSIV A salvat viaţa adolescentului electrocutat în Herăstrău, acum joacă în «Profu»

Selfie pe tren cu prețul vieții! Moda care omoară tineri VIDEO

image
image
image
image
image
image
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net