Crima de la Medicină. Studenta criminală a ajuns «regină» în pușcărie!

simeon stalpnicul png
Cazul studenţilor criminali de la Timişoara a şocat opinia publică în 2009

A ucis şi tranşat cu sânge rece un bulibaşa cu buzunarele pline de bani. Aşa a devenit cunoscută ţării întregi Carmen Bejan, studentă la Medicină în Timişoara. Viaţa ei după gratii, de la fapta oribilă din 2009 şi până în prezent, ar putea inspira cu succes scenariul unui film.

În vara lui 2009, Sergiu Florea (27 ani) şi Carmen Bejan (27 ani), studenţi în Timişoara, la Facultatea de Medicină, îl omorau şi îl tranşau pe Tiberiu Schroth, liderul unui clan de romi. Ambii au fost condamnaţi la câte 20 de ani de închisoare. Povestea studenţilor ucigaşi este cutremurătoare, prin modul în care a fost comisă crima, şi suprinzătoare prin turnura pe care a luat-o, după gratii, viaţa celor doi tineri. 

simeon stalpnicul png

Sergiu s-a căsătorit, în urmă cu doi ani, cu o ucraineancă cunoscută pe internet. Tot pe internet şi-a găsit şi Carmen soţ, pe Claudiu Şatran – condamnat şi eliberat între timp, pentru trafic de droguri. Studenta care a ajuns pe buzele tuturor după această crimă a rămas şi însărcinată după gratii, însă la scurt timp după naştere copilul a murit din cauza unor malformaţii. Carmen este închisă acum la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Arad şi, chiar dacă a demonstrat că este un deţinut model, judecătorii nu au admis schimbarea regimului închis. Cu toate astea, tânăra a ajuns să se impună ca o regină în penitenciar, după spusele soţului ei. ”A fost aleasă reprezentanta deţinutelor, a ştiut să se impună şi să fie respectată. Orice problemă are cineva i-o spune ei şi Carmen o transmite mai departe gardienilor. Ea nu are prietene acolo, doar colege”, ne-a declarat Claudiu Şatran. Tot el susţine că soţia lui a făcut multe schimbări importante în viaţa ei.

“A devenit mult mai religioasă şi mă pune să-i aduc multe cărţi în engleză. Ce nu pot eu să-i aduc este mâncare. Carmen s-a făcut vegetariană, iar eu nu mă pricep să-i pregătesc. Părinţii ei se ocupă de asta şi-i pregătesc odată pe lună un pachet mare cu mâncare vegetariană”, explică Claudiu. Bărbatul s-a angajat ca şofer de tir şi face curse prin toată Europa. Mărturiseşte că i-a rămas credincios soţiei sale şi o vizitează de cel puţin două ori pe lună la penitenciar. ”Eu descarc (n.r. tirul) acum în Belgia. Fiecare zi mă găseşte în alt oraş, poate altă ţară. Muncesc cât pot de mult ca să strâng bani, să ne fie bine, s-o ajut şi pe Carmen. Îi trimit des bani, are nevoie de ajutorul meu. O ajut moral, dar şi financiar. O iubesc mult. A rămas la fel de frumoasă”, susţine Claudiu.

simeon stalpnicul png
BeFunky collage (6) jpg
gyuri pascu si daniela marin
bianca dragusanu
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
10 gina pistol rochie maria lucia hohan chefi la cutite 3 jpg jpeg
Printesa Diana Andrew Charles (sursa foto Hepta/colaj Click!)
Edward Snowden conferinta rusia sursa wikipedia jpg
vladimir putin si bomba nucleara
arestat condamnat sala de judecata
bani curs valutar dolari jpg
image
image
image
image
Printesa Diana Andrew Charles (sursa foto Hepta/colaj Click!)
vladimir putin si bomba nucleara
bec
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
botulism Sursă foto: Profimedia
Edward Snowden conferinta rusia sursa wikipedia jpg