Crimele de la Caracal. Noi pete de sânge identificate pe patul lui Gheorghe Dincă

Ultima actualizare:

    Gheorghe Dincă este judecat pentru crime în serieFoto: arhivă
Gheorghe Dincă este judecat pentru crime în serieFoto: arhivă

Detalii cutremurătoare continuă să apară din casa groazei de la Caracal. Anchetatorii s-au mutat cu verificările în interiorul locuinţei şi iată că ce au găsit le+a ridicat noi semne de întrebare. La fața locului, criminaliştii au găsit, în casa lui Gheorghe Dincă, trei pete de sânge care s-au dovedit a fi, în urma testelor, ale Luizei Melencu, au precizat pentru Mediafax surse judiciare.

Continuă să apară noi detalii din casa groazei de la Caracal care vizează se pare în mod direct familia Luizei Melencu, fata de 18 ani care a dispărut de acasă din luna aprilie. Potrivit unor surse din anchetă, în locuinţa lui Gheorghe Dincă au fost găsite mai multe pete de sânge. În urma analizelor, specialiștii au ajuns la concluzia că sângele este al Luizei. Urmele biologice ale fetei au fost identificate şi pe patul suspectului, iar probele ADN au fost confirmate în laborator.

Luiza Melencu a dispărut în 14 aprilie
Luiza Melencu a dispărut în 14 aprilie

În plus, alte aproximativ 40 de pete de sânge, găsite în diverse locuri din casă, nu aparţin nici Alexandrei, nici Luizei. Analizele au arătat că este vorba de alte persoane de sex feminin. Anchetatorii vor analiza probele, şi le vor compara cu ale altor fete dispărute, care se potrivesc profilului.

Sora Luizei melencu, audiată la Poliţia Caracal

Procurorii DIICOT au găsit, în data de 5 august, un sac cu oase şi cenuşă în pădurea în care a indicat Gheorghe Dincă faptul că şi-a ascuns urmele.

Principalul suspect al crimelor din Caracal a susținut, la acel moment, că este vorba despre rămăşiţele umane ale Luizei Melencu (18 ani), pe care ar fi ucis-o în luna aprilie, în aceeaşi zi în care a sechestrat-o. INML nu a putut identifica un ADN deoarece oasele erau prea calcinate, însă specialiștii refac analizele.

Vineri, sora Luizei Melecu a fost audiată la Poliția Caracal. Fata a dat declarații pentru prima dată, despre dispariția care a avut loc în luna aprilie.

Citeşte şi:

UPDATE. Cazul Caracal. Prim-procurorul Cătălin Zăvoianu, audiat. Când a ieșit, a rupt-o la fugăMonstrul din Caracal, păzit în permanenţă ca să nu fie linşat

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net