Cu frigiderul la plimbare, în mijlocul unei intersecții aglomerate din Iași „Măcar avea ceva rece de băut”

Un bărbat a devenit recent viral pe Internet! Luni, 5 august, el a fost surprins în timp ce împingea liniștit un frigider pe mijlocul drumului într-o intersecție aglomerată din Iași. Nimeni nu știe deocamdată ce s-a întâmplat, de fapt, și care a fost motivul acestui gest bizar.

Ieșean suprins în timp ce împingea un frigider în mijlocul unei intersecții din Iași /foto: Facebook
Ieșean suprins în timp ce împingea un frigider în mijlocul unei intersecții din Iași /foto: Facebook

Un bărbat a reușit să îi amuze recent pe internauți. Pe data de 5 august, luni, el a fost filmat în timp ce împingea liniștit un frigider mare în mijlocul unei intersecții aglomerate din Iași. Aparatul frigorific era în picioare în mijlocul drumului, iar bărbatul îl târa printre mașini, pe trecerea de pietoni. Nu se știe încă de ce s-a întâmplat, de fapt, și care a fost motivul acestui gest bizar.

„Acel moment când simți că trebuie să iei frigiderul cu tine! Sigur nu i-a explicat doamna că trebuie să ia doar lista pentru cumpărături lipită pe frigider”, a scris consilierul local Silviu Apostol, cel are a filmat scena și a publicat ulterior videoclipul pe pagina sa personală de Facebook.

Și reacțiile internauților sunt pe măsură: „Sper măcar că avea ceva rece de băut cu el”, „Bine măcar că nu-i pe contrasens”, „Nu a reușit să dezlipească lista de pe frigider, și, doamne ferește să uite ceva”, sunt doar câteva dintre comentarii.

Un alt bărbat a fost amendat cu 30.000 de lei, după ce a abandonat un frigider

Un alt bărbat din Timișoara, în vârstă de 28 de ani, a fost amendat la începutul lunii cu 30.000 de lei pentru că a abandonat la colț de stradă un frigider, anvelope auto uzate şi saci cu deșeuri din amenajări interioare.

El a fost depistat de polițiștii locali transportând cu un cărucior o cantitate mare de deșeuri, pe care le-a abandonat apoi pe Str. Frederic Chopin. Bărbatul a fost sancționat cu amendă de 30.000 de lei, conform OUG 92/2021.

Reamintim că sancțiunile pentru astfel de fapte sunt foarte mari și pot ajunge până la 45.000 de lei. Totodată, nu numai cei care abandonează deșeuri riscă sancțiuni, ci și cei care dau deșeurile deoarece apelează la persoane neautorizate pentru transportul resturilor generate. Atragem atenția că polițiștii locali vor acționa în continuare pentru eradicarea acestui fenomen”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Locale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mario iorgulescu jpg
politist1 jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
ambulanta elevi pexels jpg
index webp
dovleac istock jpg
tigara fum  dependenta  productie tigari   foto pixabay jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net