Cum arată satul Bogata unde şi-a dat check-in Snoop Dogg

Ultima actualizare:

    Snoop Doggfoto: arhiva personală
Snoop Doggfoto: arhiva personală

Numele celebrului rapper de culoare Snoop Dogg este pe buzele tuturor, după ce a făcut o gafă amuzantă. Pe contul său de instagram, artistul a încurcat locaţia unde trebuia să susțină unul dintre concertele sale, astfel că în loc de Bogota, Columbia, acesta și-a dat check-in într-o comună din România, mai précis în Bogata, din Mureş.

Postarea lui a devenit virală, iar mii de români i-au lăsat comentarii care mai de care mai amuzante. Până și la urechile primarului Laszlo Barta a ajuns știrea, iar acesta a spus că-l va primi ca pe un adevărat artist. Alin Panc, actorul care a debutat în 2005, cu rolul lui Mihai din serialul ”Lacrimi de iubire”, în 2006 apărea în rolul lui Feri Varga din ”Daria, iubirea mea”, iar în 2007 în ”Inimă de țigan”, a copilărit în Bogata și spune că îl așteaptă pe rapper acolo.

snoop dogg jpeg

Alin Panc
Alin Panc

”M-am născut în Hundeoara, dar am copilărit timp de nouă ani în Bogata, apoi am făcut liceul în Zalău. Am casă la Bogata și merg acolo în fiecare an să-mi încarc bateriile. Faza cu Snoopy e foarte tare, și are ceva adevăr în ea pentru că pe vremea lui Ceaușescu în Bogata se cultiva cânepa”, a spus amuzat actorul.


    Alin Panc
Alin Panc

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
loc de munca, 700 de lei pe zi, freepik jpg
miel pixabay jpg
man at supermarket jpg
Kate Middleton si Printesa Charlotte jpg
primarul orasului vascau din bihor florin porge nu va mai putea candida pentru un nou mandat jpeg
urs freepik jpg
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net