Cum arat─â sec╚Ťia care a ars la Matei Bal╚Ö, dup─â un an de la incendiu. Sunt imagini greu de privit!

28 ianuarie 2022

M├óine se ├«mpline╚Öte fix un an de la tragedia care a avut loc la Spitalul de Boli Infec╚Ťioase Matei Bal╚Ö, acolo unde a luat foc o ├«ntreag─â sec╚Ťie ATI ╚Öi au murit 16 pacien╚Ťi Covid. Codin Maticiuc lanseaz─â o campanie de str├óngere de fonduri pentru a ajuta la renovarea sec╚Ťiei care ├«nc─â este ├«nchis─â. ╚śi acum, la 12 luni de la tragedie, dincolo de u╚Öile ferecate, ni se dezv─âluie imagini de co╚Ömar. 

image

Pere╚Ťi negri. Ziduri arse. Geamuri sparte. Totul a fost distrus ╚Öi mistuit ├«n fl─âc─âri. Iar imaginile sunt greu de privit, c─âci aici au murit ar╚Öi de vii oameni neajutora╚Ťi, care nu au avut nici o ╚Öans─â s─â supravie╚Ťuiasc─â. A fost iadul pe p─âm├ónt!

image

Codin Maticiuc a vizitat sec╚Ťia ATI ╚Öi a prezentat ├«ntr-un video imagini care-╚Ťi fac pielea de g─âin─â. El a stat de vorb─â ╚Öi cu medicii care l-au condus dintr-un salon ├«n altul ╚Öi i-au povestit despre tragedia care a ╚Öocat o ╚Ťar─â ├«ntreag─â. 

Sec╚Ťia ATI a spitalului Matei Bal╚Ö poate fi renovat─â, spune Codin Maticiuc, deoarece unitatea medical─â are bani. ├Äns─â, foarte greu este procesul prin care poate se intra ├«n posesia acestor bani - din cauza birocra╚Ťiei.

image

Prin urmare, ca s─â nu se mai piard─â timpul, Maticiuc lanseaz─â o campanie de str├óngere de fonduri prin care spitalul s─â poat─â renova c├ót mai repede sec╚Ťia. 

image

Medicii care l-au ├«nso╚Ťit prin saloanele mor╚Ťii ╚Öi-au adus aminte de una dintre femeile decedate. Se pare c─â ea a ie╚Öit din salonul cuprins de fl─âc─âri dar, din cauza fumului gros de pe hol, ├«n loc s─â se ├«ndrepte spre u╚Ö─â ╚Öi s─â se salveze, ea a fugit ├«n sens opus. 

Cadrele medicale au mai spus c─â mul╚Ťi dintre oamenii care au murit ar fi putut s─â se salveze dac─â ar fi s─ârit pe geam. Sec╚Ťia ATI se afl─â la parterul cl─âdirii. ├Äns─â cei mai mul╚Ťi dintre pacine╚Ťi se aflau conecta╚Ťi la aparate ╚Öi butelii de oxigen. iarcei care ar fi putut s─â fug─â din calea fl─âc─ârilor nu au f─âcut-o din cauza ╚Öocului suferit. Nu au mai avut reac╚Ťie. 

image

Codin Maticiuc a intrat ╚Öi ├«n salonul unde a izbucnit incendiul, iar imaginile sunt cutremur─âtoare. Totul a fost trecut prin foc: pere╚Ťi, tava ╚Öi podea, caloriferul negru t─âciune, ui ╚Öi geamuri. Tencuiala este ras─â p├ón─â la c─âr─âmid─â. 

Pute╚Ťi urm─âri ╚Ötirile Click! ╚Öi pe Google News

survivor2 png
carla s dreams bobonete 2 PNG
iumor jpg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
alexandra stan sexy png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Dan Negru TVR jpg
protest cannes 2022 FOTO EPA EFE (4) jpg
Miron Mitrea FOTO Eduard Enea
cehia carantina jpeg
calendar ortodox 2021 23 mai sf mihail marturisitorul png
1 mare foto epa efe 57690578 jpg