Povestea incredibilă a unei gravide intubate ce a născut o fetiță

Cazul incredibil al unei gravide ce a dat naștere, în timp ce era incubată din cauza infectării cu virusul Sars-Cov-2, a fost făcut public de către pagina de Facebook RoVaccinare.

spital ati jpeg

Pagina de Facebook RoVaccinare a făcut cunoscut cazul unei femei ce a stat intubată timp de două luni, deoarece s-a infectat cu virusul Sars-Cov-2, medicii din cadrul Secției ATI de la Spitalul Județean din Timișoara făcând tot ce le stă în putere pentru a o salva.

Femeia intubată a născut o fetiță sănătoasă

„Avem o pacientă tânără, de 40 de ani, însărcinată, care este şi intubată. Verificăm zilnic bebele. Azi-dimineaţă au fost colegii de la Ginecologie. Este o fetiţă. Are o fetiţă doamna, 22 de săptămâni. A venit la spital, la clinica de Obstetrică-Ginecologie. Starea ei s-a deteriorat. A venit cu afectare pulmonară iniţial de 20-25. Ulterior s-a deteriorat şi a necesitat să fie intubată. Acum este cu afectare pulmonară peste 75%. Nu este vaccinată. Soţul este vaccinat. Au şi un copil care şi el are COVID, este la spital. Sperăm să fie bine”, se arată în videoclipul viralizat de către RoVaccinare, în care medicul specialist ATI, Adelina Băloi, povestea cel mai dificil caz.

Acum, femeia este în stare sigură, fiind externată din ATI „A ajuns cu sarcina la 30 de săptămâni. A născut, fiind intubată şi ventilată mecanic. Din fericire, atât ea, cât şi fetiţa sunt bine. Mămica a plecat acasă marţi. Fetiţa este încă în spital pentru că mai trebuie să câştige un pic în greutate, dar este bine. Câştigă în greutate, dar este bine”

Din timpul de două luni în care femeia a stat intubată, aceasta nu-și mai amintește nimic. Pentru ea, timpul a trecut foarte repede, considerând că a petrecut doar două săptămâni în spitalul din Timișoara. Totuși, aceasta se bucură că bebelușul ei este sănătos și nu are nicio problemă.

Citește continuarea pe Adevărul.ro

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net