Cum arătau primele femei agent de circulație din România: „Doamne, ce frumoase erau. Simple, dar cochete!”

Femeile din România au fost considerate mereu frumoase. Și totuși, deși majoritatea avem poze cu bunicile noastre din tinerețe, tot ne întrebăm cu arătau femeile în urmă cu 52 de ani. Ei bine, Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a publicat, recent, un videoclip pe rețelele de socializare cu primele femei agent de circulație din Bucureștiul anilor 1970, iar internauții au avut numai cuvinte de laudă la adresa lor. Cum arătau?

Cum arătau primele femei agent de circulație din România, acum 52 de ani / foto: colaj Facebook
Cum arătau primele femei agent de circulație din România, acum 52 de ani / foto: colaj Facebook

Te-ai întrebat vreodată cum arătau primele femei agent de circulație din România, acum 52 de ani? Ei bine, pentru cei curioși, Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a publicat cu ocazia zilei de 1 martie, prima zi de primăvară, un videoclip pe pagina sa de Facebook, filmat în urmă cu nu mai puțin de 52 de ani, cu primele femei agent de circulație din Bucureștiul anului 1972.

„Acum 52 de ani! Prima promoție de femei agent de circulație! Deschidem luna Martie cu acest video și cu un gând frumos către fiecare dintre dumneavoastră, doamnelor și domnișoarelor! Să aveți o primăvară frumoasă!”, este mesajul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) care însoțește videoclipul publicat pe pagina sa de Facebook.

„Uniforma aia impunea respect. Astăzi.....”

Internauții au rămas impresionați și au avut doar cuvinte de laudă la adresa lor: „Două însușiri esențiale care ar fi trebuit păstrate. Eleganța și prestanța! Am fi evoluat altfel”, „Să mai zică cineva că femeile de atunci nu erau frumoase, chiar dacă erau îmbrăcate până la gât! Că în zilele astea, femeile sunt mai frumoase cu cât sunt mai dezbrăcate!”, „Doamne, ce frumoase erau fetele atunci. Simple, dar cochete! Eu nu știu de unde Dumnezeu o apărut moda asta de azi, cu tone de fond de ten, machiaje, botox, gene false...”,

„Alte vremuri, altă disciplină, alt respect...”, „A fost o lume frumoasă, din păcate am pierdut-o”, „Câtă frumusețe, eleganță și cât de naturale sunt!”, „În afara faptului că arătau bine, uniforma aia impunea respect. Astăzi...”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților, la secțiunea de comentarii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
IMG 0997 jpeg
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net