Cum s-a răzbunat un bărbat pe o mamă care îi bloca accesul în garaj de fiecare dată când își lua copiii de la școală

Un bărbat a relatat o experiență neplăcută în care s-a confruntat cu o mamă care i-a blocat accesul pe aleea de acasă, în timp ce își aștepta copilul să iasă de la școală.

O mamă a blocat cu mașina aleea unui bărbat, pentru a-și lua copilul de la școală / FOTO Freepik
O mamă a blocat cu mașina aleea unui bărbat, pentru a-și lua copilul de la școală / FOTO Freepik

Neputând să o convingă politicos să-și mute mașina, individul a decis să își ia răzbunarea subtil. Pe Reddit, sub o postare anonimă, individul a detaliat întreaga situație, scrie adevarul.ro. 

El a început prin a explica că locuiește în apropierea unei școli și că este obișnuit să vadă părinți pe aleea sa în timpul orelor de vârf. Însă, într-o zi, a găsit aleea blocată de mașina unei femei.

Cu politețea nu a mers

După ce i-a cerut politicos să își mute mașina pentru a-i permite accesul în propria curte, individul a fost respins de către femeie, care a promis că va pleca în doar câteva minute.

El a încercat să îi explice că strada este îngustă și devine impracticabilă atunci când se umple de mașini parcate aiurea, însă femeia nu a dat nicio atenție preocupărilor sale. 

„Am coborât din mașină și am rugat-o să iasă, o secundă, ca să pot intra și apoi se putea întoarce unde era. Ea a spus că va rămâne doar câteva minute. I-am spus: „Locuiesc aici și aș vrea să intru în garajul meu”, a declarat el.   

În ciuda încercărilor de a o convinge, mama a refuzat să se deplaseze, motiv pentru care individul a hotărât să acționeze. El și-a parcat mașina într-un mod care bloca complet trecerea, inclusiv accesul mașinii femeii. Atunci când a trecut pe lângă ea, a pretins că are o urgență la toaletă și că trebuie să se deplaseze cât mai repede.

A ținut-o „ostatică” pe femeie

După ce și-a lăsat mașina în calea ei, individul a ținut-o pe femeie „ostatică”, sugerându-i că poate suna la poliție dacă dorește, dar că va dura câteva minute până când va putea să își miște mașina. Femeia și-a dat seama că a fost prinsă în propria capcană, iar expresia de pe chipul ei a reflectat acest lucru.

Am parcat apoi perpendicular pe vehiculul ei, blocând propria mea alee și mașina ei. În timp ce treceam pe lângă ea, i-am spus că trebuie să merg urgent la baie și că am crampe la stomac”, a povestit el.

Însă, situația s-a complicat atunci când un băiat s-a apropiat și a cerut să își mute mașina pentru a putea pleca. Individul, în cele din urmă, și-a mutat mașina, iar femeia a plecat, lăsând în urmă un concert de claxoane și cuvinte murdare, presupus că ar fi fost adresate de către femeie.

Utilizatorii Reddit au aplaudat abilitățile de parcare ale individului, iar unul dintre ei a sugerat că ar fi fost chiar mai bine să mențină contactul vizual cu femeia în timp ce acționa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net