Râzi cu lacrimi! Mesajul ironic pe care un șofer l-a găsit pe parbriz, după ce și-a parcat mașina în fața unei vile 600.000 de euro

Un cetățean din Cluj-Napoca, care a ales să-și lase autoturismul parcat în fața unei locuințe impunătoare, evaluate la suma considerabilă de 600.000 de euro, s-a confruntat cu o surpriză neașteptată sub forma unui mesaj plin de ironie, pe care l-a găsit lipit de parbrizul mașinii sale.

Mașina parcată care l-a supărat pe proprietarul vilei / foto: Reddit
Mașina parcată care l-a supărat pe proprietarul vilei / foto: Reddit

Mesajul a fost, de fapt, un gest al proprietarului vilei, care a dorit să-i transmită într-un mod indirect că alegerea sa privind locul de parcare nu a fost cea mai potrivită.

Pentru a face acest lucru, proprietarul a recurs la o metodă neobișnuită: a lăsat un bilet pe parbrizul mașinii parcate necorespunzător.

Ai vilă, ai și parcare

Mesajul a stârnit hohote de râs / foto: Reddit
Mesajul a stârnit hohote de râs / foto: Reddit

Biletul conținea un text inedit, ce sugera că autorul său intenționează să achiziționeze o casă în zonă, cu un buget de 5-600.000 de euro (lăsând chiar și un număr de telefon pe bordul mașinii), doar pentru a avea posibilitatea de a parca gratuit și a evita astfel deranjul de a parca în fața casei altei persoane.

Mai mult, autorul menționează în mesaj că este conștient de faptul că și persoana vizată deține alte două autovehicule.

Această întâmplare a fost relatată pe platforma Reddit, unde un utilizator a descris cu amuzament și o doză de reflecție fenomenul. Acesta a ilustrat cum proprietarul casei de 600.000 de euro a transformat mașina parcata greșit într-o pânză pentru expresia sa artistică, adăugând un ton comic prin includerea unei oferte imobiliare pe parbriz.

Acesta evidențiază faptul că, în realitate, spațiul din fața casei nu reprezintă o proprietate privată, ci este un domeniu public, accesibil tuturor șoferilor pentru parcare, indiferent dacă aceștia sunt sau nu posesorii unei oferte speciale pe parbriz.

Cum au reacționat oamenii

Internauții au reacționat, așa cum e era de așteptat, amuzați, în timp ce unii dintre ei au fost chiar contrariați: 

„Săptămâna trecută am ridicat unul care îmi bloca accesul în curte. A parcat în poarta fără număr de telefon. Vreo ora a stat poliția cu girofarul pornit și se tot uitau poate poate apare berbecul. Până la urmă au dus o intr un loc mai bun”,

„E incredibil cat tupeu si nesimtire au unii. Zici ca nu traim pe aceeasi planeta jur. Cum plm sa ai tupeul sa iti asumi un loc de parcare PUBLIC doar pentru ca e in fata casei tale? Si sa te mai si lauzi ca, casa ta e 500-600k euro? Chiar asta e nivelul?”, „Spray graffitti si ii scrii pe gard ca "scuze, nu ma uit la saracii de 600k, Also, ala cu mesajul e un 1310?”, sunt doar cateva dintre mesajele scrise la postare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net