Curs valutar pentru 10 martie. Iată principalele cotaţii anunţate de BNR

Ultima actualizare:

Click! îți prezintă cursul valutar al Băncii Naţionale a României pentru principalele valute de pe piață, precum euro, dolar american, liră sterlină, franc elvețian, dar și cotația gramului de aur. Iată ce a anunţat BNR pentru joi, 10 martie. 

curs valutar jpeg

Cursul valutar este anunţat de luni până vineri, de Banca Națională a României după şedinţa de la ora 13.00. Înainte de această şedinţă, tranzacţiile sunt făcute la valorile zilei anterioare. În weekend, toate tranzacţiile se fac după cotaţiile din şedinţa de vineri. Iată ce valori a stability BNR pentru joi, 10 martie 2022

Curs valutar, 10 martie 2022, pentru euro

Joi, 10 martie, euro a fost cotat la 4.9488 lei, aflându-se în a doua zi de scădere cu un procent, ce-i drept, destul de mic. Miercuri, BNR a anunțat un curs de 4.9490 lei. 

Curs valutar, 10 martie, pentru dolar

Dolarul american a fost cotat de BNR la valoarea de 4.4859 lei. Moneda Statelor Unite se afla, joi, la a treia zi de scădere , după ce luni, 7 martie, a înregistrat o creștere până la valoarea de 4.5714 lei.

Curs valutar, 10 martie 2022, pentru francul elvețian

Și francul elvețian, moneda preferată a românilor pentru credite bancare, înainte de criza economică din 2008, a scăzut: joi, Banca Națională a României a stabilit că va fi tranzacţionat la valoarea de 4.8406 lei. Astăzi, francul elvețian se află la a treia zi consecutivă de depreciere.

Curs valutar, 10 martie 2022 pentru lira sterlină

Joi, lira sterlină a coborât jub pragul de 6 lei, fiind cotată la valoarea de 5.9016 lei. Moneda Regatului Unit se află, alături de celelalte monede de circulație importantă pentru spațiul european, în a treia zi consecutivă de depreciere.

Cotația pentru un gram de aur, din 10 martie

Gramul de aur a fost cotat, joi, 10 martie, la valoarea de 287.7500 lei. Scăderea vine după ce, în data de 7 martie, metalul prețios a atins un nou record, fiind cotat la valoarea de 293.9846 lei, după mai multe zile în care s-a aflat pe o pantă ascendentă din cauza războiului din Ucraina.

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net