Curs valutar pentru 15 aprilie. Lira sterlină se apropie de valoarea de 6 lei

Ultima actualizare:

Click! îți prezintă, zilnic, cursul de referință pentru principalele valute de pe piață (euro, dolar american, liră sterlină sau francul elvețian), precum și cotația gramului de aur. Rămâi pe www.click.ro pentru update în timp real. 

Curs valutar pentru 15 aprilie
Curs valutar pentru 15 aprilie

Banca Națională a României afişează cursul valutar de luni până vineri, după şedinţa de la ora 13.00. Până la acea dată, tranzacţiile valutare se fac la cursul zilei anterioare, iar în weekend, la valorile stabilite în şedinţa de vineri.

Curs valutar, 15 aprilie 2022, pentru euro

După câteva zile de creșteri, se pare că a venit un final de săptămână mai negru pentru moneda euro. Astăzi, 15 aprilie, moneda Uniunii Europene a fost cotată de către BNR la valoarea de 4.9432 lei.

Curs valutar, 15 aprilie 2022 pentru dolar

Zilele de creștere nu se opresc pentru dolarul american. Astăzi, moneda Statelor Unite a înregistrat o creștere, fiind cotat de către Banca Națională Română la valoarea de 4.5703 lei.

Curs valutar, 15 aprilie 2022 pentru franc elvețian

Francul elvețian este moneda care a dat cele mai mari bătăi de cap românilor cu credite în această valută. În 2015, francul elvețian a înregistrat o creștere agresivă urcând, peste noapte, de la valoarea de 3,74 lei, la 4,3287 lei. Astăzi, francul elvețian s-a menținut pe trendul ascendent, fiind cotat la valoarea de 4.8508 lei. 

Curs valutar, 15 aprilie 2022 pentru lira sterlină

Moneda Regatului Unit se apropie din ce în ce mai mult de pragul de 6 lei, atins pe data de 7 martie, în contextul războiului ruso-ucrainean. Astăzi, lira sterlină a înregistrat o creștere, fiind cotat la valoarea de 5.9719 lei. 

Curs valutar, 15 aprilie 2022 pentru un gram de aur

Aurul a avut un început de săptămână cu multe provocări pe piața internațională, dar se pare că aceste continuă să crească în fiecare zi. Astăzi, 15 aprilie, metalul prețios a fost cotat la valoarea de 290.0444 lei per gram.

Aurul este considerat o investiţie sigură în perioadele de incertitudine politică şi financiară. Pe 7 martie, un gram de aur a fost cotat de BNR la 293,9846 lei. Recordul vine în contextul războiului dintre Rusia și Ucraina. Cu doar o zi înainte, un gram de aur fusese cotat la 281,5126 lei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net