Dan Barna, despre necogierile cu AUR pentru moţiunea împotriva lui Cîţu: "Nu este vorba despre o alianţă"

Ultima actualizare:

    Dan Barna
Dan Barna

Dan Barna a declarat că USR-PLUS va avea o altă şedinţă pentru a stabili modul în care va merge mai departe, în contextul în care partidul susţine că va vota o moţiune de cenzură în cazul în care premierul nu-şi dă demisia. Vicepremierul a ţinut să sublinieze că nu va exista nicio alianţă cu AUR şi că doar vor să depună o moţiune de cenzură împreună.

”Vom avea şi în seara aceasta o şedinţă a Biroului Naţional, vom vedea pe care dintre cele două variante vom merge mai departe.  Nu este vorba despre o alianţă nici cu PSD, nici cu AUR, este vorba despre o moţiune de cenzură prin care premierul Cîţu trebuie trimis acasă pentru că nu are competenţa profesională şi morală să conducă un guvern de coaliţie.  Opţiunea firească, opţiunea democratică este moţiunea de cenzură, nu vorbim de alinanţe . Cred în continuare că România trebuie condusă de această coaliţie, dar cu un premier care poate să ducă o pălărie de asemenea anvergură”, a declarat Dam Barna, conform adevarul.ro.

„Sperăm ca acest premier să devină un premier în istorie pentru că această Coaliţie de Guvernare poate să continue şi ne aşteptăm ca partenerii de la PNL să propună un om serios, un om competent, care are pur şi simplu proprietatea şi valoareea propriului cuvânt pentru că acesta a fost de fapt problema de fond de mai multe luni de zile”, a mai completat Dan Barna.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
cuplu fericit jpg
lacul de smarald ighiel jpg
Smiley Neversea
1 mai muncitoresc jpg
vila descoperire vezuviu jpg
Cozonac
Kate Middleton și Prințul William  foto   GettyImages jpg
pisici
image
actualitate.net
image
actualitate.net