Dan Barna, despre necogierile cu AUR pentru moţiunea împotriva lui Cîţu: "Nu este vorba despre o alianţă"


    Dan Barna
Dan Barna

Dan Barna a declarat că USR-PLUS va avea o altă şedinţă pentru a stabili modul în care va merge mai departe, în contextul în care partidul susţine că va vota o moţiune de cenzură în cazul în care premierul nu-şi dă demisia. Vicepremierul a ţinut să sublinieze că nu va exista nicio alianţă cu AUR şi că doar vor să depună o moţiune de cenzură împreună.

”Vom avea şi în seara aceasta o şedinţă a Biroului Naţional, vom vedea pe care dintre cele două variante vom merge mai departe.  Nu este vorba despre o alianţă nici cu PSD, nici cu AUR, este vorba despre o moţiune de cenzură prin care premierul Cîţu trebuie trimis acasă pentru că nu are competenţa profesională şi morală să conducă un guvern de coaliţie.  Opţiunea firească, opţiunea democratică este moţiunea de cenzură, nu vorbim de alinanţe . Cred în continuare că România trebuie condusă de această coaliţie, dar cu un premier care poate să ducă o pălărie de asemenea anvergură”, a declarat Dam Barna, conform adevarul.ro.

„Sperăm ca acest premier să devină un premier în istorie pentru că această Coaliţie de Guvernare poate să continue şi ne aşteptăm ca partenerii de la PNL să propună un om serios, un om competent, care are pur şi simplu proprietatea şi valoareea propriului cuvânt pentru că acesta a fost de fapt problema de fond de mai multe luni de zile”, a mai completat Dan Barna.

Bancnotele care valorează 1800 de lire
Kanye West si Julia Fox jpg
Ceapă
bacteria care te poate ucide
Zile libere legale în 2023
9 semne că partenerul tău este potrivit pentru tine. Sursă foto: Pixabay
Doliu in perioada Craciunului
pele gettyimages 841963610 jpeg
rugaciune credinta lumina paste shutterstock 712661815 jpeg
soldati marele razboi foto imagoromaniae jpg
image
image
image
image
Ceapă
bacteria care te poate ucide
Bancnotele care valorează 1800 de lire
calendar ortodox 2022 4 decembrie sfanta mare mucenita varvara  jpg
Zile libere legale în 2023
pele gettyimages 841963610 jpeg