De neimaginat! Cât a plătit un pasager bucureștean pentru un sandvici în aeroportul Otopeni: „L-am luat în 3 rate”

Ultima actualizare:

Aeroportul Internațional Henri Coandă din Otopeni a devenit un loc de lux, întrucât prețurile pentru orice produs sunt exorbitante. De exemplu, cei care vor să își cumpere alimente trebuie să scoată din buzunar bani grei. Cât a plătit un bucureștean pentru un simplu sandvici. 

Cât a plătit un bărbat pe un sandwich în aeroport
Cât a plătit un bărbat pe un sandwich în aeroport

Un bucureștean a trăit o experiență de neimaginat, după ce a vrut să își cumpere un sandvici din aeroportul Otopeni. Pasagerul se pregătea de zbor, însă înainte de asta, s-a decis să își cumpere un sandwich pentru a-și potoli  foamea. Ceea ce l-a surprins a fost faptul că s-a simțit nevoit să scoată din buzunar o sumă exagerată. Produsul costa 56 de lei, iar acesta a povestit în mediul online, în spirit de glumă, că l-ar fi achitat „în 3 rate”. Mesajul individului a devenit viral, iar oamenii  care au trăit experiențe similare, s-au înghesuit să își lase reacțiile și comentariile.

„Astăzi am cumpărat un sandwich de la aeroport, în 3 rate fixe, fără dobândă și doar cu buletinul”, a spus călătorul într-un filmuleț pe care l-a publicat pe rețelele de socializare.

Cum au reacționat internauții

Postarea pasagerului bucureștean a stârnit o dezbatere de proporții cu privire la prețurile uriașe din aeroporturi. Tot mai mulți oameni se confruntă cu această problemă, iar pentru un sandvici sau o cafea au ajuns să plătească sume enorme. Cu toate acestea, în lipsa alternativelor, cei care călătoresc cu avionul sunt nevoiți să accepte prețurile, dacă vor să mănânce sau să consume anumite băuturi.

„Sa nu mai cumpere nimeni și vor da faliment sau scad preturile. Dar sunt mulți aroganți care vor sa fie remarcați că ei au bani și cumpără…”/„Lucrez in aeroportul international Roma-FCO, pe post de gastronom (pregătesc sandvișuri de genul asta) si nici macar aici nu costa asa de mult! Maxim 8,50€ poti plati pt un sandwich, plus apa in medie de 2…2,5€. ROMANIA, TREZEȘTE-TE!/, „În Otopeni un r***t de cană din metal 20€ și în aeroport Madrid o cană 8,5€ . Fomisti de români”/ „11 euro? Am umblat prin toata Europa si nu am vazut asemenea preturi”,  sunt doar câteva dintre comentariile și reacțiile internauților.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
eb0xp9gqTGe 3O jpg
Alfred Bulai este escortat de polițiști în afara secției 2 de politie din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
Alanya Turcia Unspalash jpg
hotel vacanta pixabay jpg
andrea galimberti sara stefanelli jpg
Nava Hetman Ivan Mazepa FOTO @DEFENSEEXPRESS / X
Michele  Köbke avion profimedia jpg
rain 316579 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net