Detalii surprinzătoare în cazul Caracal: «Mi-au arătat poza lui Dincă înainte ca Alexandra să fie răpită»


    Gheorge Dincă a cumpărat mai multe telefoane mobile second-hand pe care le folosea pentru a nu fi găsit de autorităţifoto: captură video
Gheorge Dincă a cumpărat mai multe telefoane mobile second-hand pe care le folosea pentru a nu fi găsit de autorităţifoto: captură video

Un bărbat care vindea telefoane vechi în talciocul de lângă Craiova a fost chemat la DIICOT cu două săptămâni înaintea izbucnirii scandalului de la Caracal şi întrebat cui a vândut un telefon Nokia. Omul a spus că nu-şi aminteşte şi atunci i s-a arătat o planşă cu mai multe fotografii. Printre ele şi cea a lui Gheorghe Dincă!

Ies la iveală noi detalii cel puţin ciudate în cazul de la Caracal. Printre martorii audiaţi în dosarul morţii Alexandrei Măceşanu se află şi un vânzător de telefoane second-hand. Acesta a declarat că a fost chemat la Serviciul Teritorial al DIICOT Craiova cu o jumătate de lună înaintea dispariţiei Alexandrei, fiind întrebat cui a vândut un telefon Nokia, informează adevarul.ro. Omul a spus că nu-şi aminteşte. Procurorii au insistat şi i-au spus că au certitudinea că acel telefon fusese folosit de el. „Le-am spus că eu n-am avut niciodată Nokia, ci doar două telefoane Alcatel şi un telefon cu butoane mari, de nevăzători. Şi le-am spus că poate am băgat cartela în vreun telefon care era la vânzare, să le arăt clienţilor că funcţionează”, povesteşte bărbatul. Omului i s-a arătat atunci o planşă cu fotografiile mai multor bărbaţi. ”Erau vreo 6 - 8 fotografii, pe două rânduri, nu mai ştiu dacă erau 3 sau 4 pe rând. Le-am zis că nu recunosc pe nimeni!“, declară martorul.

6 act 1 3col dinca jpeg

După o săptămână, episodul s-a repetat, dar de data aceasta a fost chemat de poliţiştii din Craiova. „Iar mi-au arătat pozele alea, iar le-am spus că nu ştiu nimic”, afirmă bărbatul. Martorul mai susţine că apoi, exact în ziua de 26 iulie, procurorii i-au mai arătat încă o dată fotografiile. „În ziua descinderilor de la Caracal, au venit iar cu planşa aia, iar am spus că habar n-am, şi atunci mi-au zis să mă uit la ştiri şi o să înteleg mai multe. Apoi, când m-am uitat la televizor şi am văzut cazul cu cele două fete dispărute, mi-am dat seama. Mi-au arătat fotografia lui Dincă înainte ca Alexandra să fie răpită”, declară martorul.

Acesta a mai spus că el crede că, în perioada decembrie - februarie, telefonul său a fost ascultat. „Nu mi-au confirmat procurorii că mi-au pus telefonul sub urmărire, dar eu aşa cred, pentru că au audiat multe persoane cu care eu vorbisem la telefon în perioada aia. Habar n-am de ce pentru că prima fată a dispărut abia în aprilie”, mai declară vânzătorul de telefoane.

Citește și:

Ultima descoperire după scanarea curţii lui Gheorghe Dincă susţine cel mai înfiorător scenariu în cazul de la Caracal

Ce le-a dezvăluit Elena Dincă anchetatorilor. De ce nu mai locuia alături de soțul ei

zodia singura de sarbatori jpg
FotoJet jpg
cub cristina spatar png
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
cub catalin botezatu dubai png
foto sex jpeg
Parcare cu panouri solare FOTO Shutterstock
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
eren yilmaz tiktok jpg
bani plati stare de urgenta jpeg
regele mihai si regina ana jpg
Parcare cu panouri solare FOTO Shutterstock
Tăierea porcului de Crăciun. Sursă foto: Pixabay
foto schengen jpg