Distracție pe tricicleta cu schiuri! „Jucăria” este adusă din Austria

În stațiunea Muntele Mic, din județul Caraș Severin, schiorii pot coborî pe pârtie cu snowtrike-ul, o nouă „jucărie” adusă din Austria în țara noastră. Este primul an când se pun la dispoziția turiștilor astfel de schiuri, iar aceștia se declară extrem de mulțumiți! 

image

Cine iubește muntele iarna și ajunge în stațiunea Muntele Mic are o nouă oportunitate de distracţie: snowtrike-ul sau snowbike-ul, în funcţie de cum preferă să îi spună fiecare.

Pe românește, este vorba de o tricicletă pe schiuri cu care se poate coborî pe pârtiile dedicate schiorilor. Conceptul a fost adus din Austria de Cristian Dunca, fiul lui Romeo Dunca, cel care administrează mai multe pârtii de pe Muntele Mic. 

30 de snowtrike-uri în stațiunea Muntele Mic 

„Este proiectul meu de suflet. Eu mă dau şi cu bicicleta de mic copil. Acum doi ani a venit un băiat din Austria să îmi prezinte produsul, a spus atunci că e proaspăt lansat. Am luat două să le testez, le-am mai dat prietenilor, clienţilor, iar anul acesta am hotărât să aducem 30 de bucăţi pe care le închiriem cu tot cu instructor”, a declarat Cristian Dunca, conform adevarul.ro.

Cristian Dunca a explicat că tariful de închiriere este de 150 de lei pe zi plus 50 de lei instructorul, pentru cine are nevoie.

Turiștii, fascinați de snowtrike 

Încă din primele zile de când au fost date în funcțiune aceste snowtrike-uri, turiștii care le-au încercat au fost foarte impresionați. Mai mulți tineri din Lugoj au încercat noua „jucărie” de zăpadă și au ajuns la concluzia că şi aceia care nu au mers niciodată pe bicicletă pot merge cu snowbike-ul. 

image

Chiar și începătorii pot prinde mișcările foarte repede. „Pentru mine a fost o experienţă nouă. Nu am schiat niciodată nici cu schiruile, nici cu placa. Se învaţă, din punctul meu de vedere, foarte repede. Cu un instructaj minim, am reuşit din prima tură să mă dau destul de bine. După trei ture am reuşit să cobor în siguranţă”, a declarat Marian.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net