Distrac╚Ťie pe tricicleta cu schiuri! ÔÇ×Juc─âriaÔÇŁ este adus─â din Austria

26 ianuarie 2022

├Än sta╚Ťiunea Muntele Mic, din jude╚Ťul Cara╚Ö Severin, schiorii pot cobor├« pe p├órtie cu snowtrike-ul, o nou─â ÔÇ×juc─ârieÔÇŁ adus─â din Austria ├«n ╚Ťara noastr─â. Este primul an c├ónd se pun la dispozi╚Ťia turi╚Ötilor astfel de schiuri, iar ace╚Ötia se declar─â extrem de mul╚Ťumi╚Ťi! 

image

Cine iube╚Öte muntele iarna ╚Öi ajunge ├«n sta╚Ťiunea Muntele Mic are o nou─â oportunitate de distrac┼úie: snowtrike-ul sau snowbike-ul, ├«n func┼úie de cum prefer─â s─â ├«i spun─â fiecare.

Pe rom├óne╚Öte, este vorba de o triciclet─â pe schiuri cu care se poate cobor├« pe p├órtiile dedicate schiorilor. Conceptul a fost adus din Austria de Cristian Dunca, fiul lui Romeo Dunca, cel care administreaz─â mai multe p├órtii de pe Muntele Mic. 

30 de snowtrike-uri ├«n sta╚Ťiunea Muntele Mic 

ÔÇ×Este proiectul meu de suflet. Eu m─â dau ┼či cu bicicleta de mic copil. Acum doi ani a venit un b─âiat din Austria s─â ├«mi prezinte produsul, a spus atunci c─â e proasp─ât lansat. Am luat dou─â s─â le testez, le-am mai dat prietenilor, clien┼úilor, iar anul acesta am hot─âr├ót s─â aducem 30 de buc─â┼úi pe care le ├«nchiriem cu tot cu instructorÔÇŁ, a declarat Cristian Dunca, conform adevarul.ro.

Cristian Dunca a explicat că tariful de închiriere este de 150 de lei pe zi plus 50 de lei instructorul, pentru cine are nevoie.

Turi╚Ötii, fascina╚Ťi de snowtrike 

├Änc─â din primele zile de c├ónd au fost date ├«n func╚Ťiune aceste snowtrike-uri, turi╚Ötii care le-au ├«ncercat au fost foarte impresiona╚Ťi. Mai mul╚Ťi tineri din Lugoj au ├«ncercat noua ÔÇ×juc─ârieÔÇŁ de z─âpad─â ╚Öi au ajuns la concluzia c─â ┼či aceia care nu au mers niciodat─â pe biciclet─â pot merge cu snowbike-ul. 

image

Chiar ╚Öi ├«ncep─âtorii pot prinde mi╚Öc─ârile foarte repede. ÔÇ×Pentru mine a fost o experien┼ú─â nou─â. Nu am schiat niciodat─â nici cu schiruile, nici cu placa. Se ├«nva┼ú─â, din punctul meu de vedere, foarte repede. Cu un instructaj minim, am reu┼čit din prima tur─â s─â m─â dau destul de bine. Dup─â trei ture am reu┼čit s─â cobor ├«n siguran┼ú─âÔÇŁ, a declarat Marian.

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
kate middleton jpg jpeg
cub maria constantin animat gif
Foto mare Tom Cruise  GettyImages 1395809219 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
elevi evaluare nationala jpeg
evaluare nationala jpeg
evaluare nationala jpeg
cannes jpeg
img (3) jpg
nunta miri casatorie verighete jpeg