Doi minori răniți într-o explozie în Sibiu! Deflagrația a avut loc când au deschis ușa apartamentului

Ultima actualizare:

    FOTO: oradesibiu.ro
FOTO: oradesibiu.ro

Scene dramatice, joi după-amiază, într-un bloc din Sibiu! Un apartament a explodat, chiar în momentul în care ușa a fost deschisă. Cel mai probabil, a fost vorba despre o scurgere de gaze.

„Ardea geaca pe ea!” spun vecinii uluiți de ce au putut să vadă imediat ce s-a auzit o bubuitură extrem de puternică în bloc. Au ieșit rapid din case și i-au ajutat pe cei doi copii care abia veniseră de școală și deschiseseră ușa locuinței.  

Au deschis ușa apartamentul și s-a produs explozia  

Oamenii spun că, după zgomotul asurzitor produs de explozie, au observat flăcări ieşind din apartamentul de la etajul al doilea. „A fost o explozie de la o butelie. Doi copii venind de la şcoală au vrut să deschidă uşa şi în acel moment s-a produs o explozie”, spune un vecin, conform observatornews.ro.

Cei doi minori de 13 şi 14 ani au suferit arsuri de gradul 1 si 2 pe mâini şi pe faţă. Amândoi au fost transportaţi la spitalul de Pediatrie, din Sibiu, în stare stabilă. „Pe o fată ardea geaca pe ea, am dezbrăcat-o. Am sunat la pompieri, au venit pompierii şi multe salvări”, a mărturisit o vecină.

Copiii aveau părul și fețele arse

Încă șocați, oamenii povesteau cum copiii aveau părul și fețele arse. Până la sosirea echipajelor de intervenție, aproximativ 30 de locatari s-au autoevacuat. O femeie a suferit un atac de panică, iar un bărbat a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce s-a intoxicat cu fum.

Pompierii militari împreună cu reprezentanţii E-on şi Electrica vor stabili cauza probabilă de izbucnire a incendiului. Pagubele materiale sunt uriaşe. Apartamentul a fost mistuit de flăcările izbucnite după explozie. 

Citește și: 

Explozie urmată de un incendiu, în Vrancea. Două femei au fost rănite

România, zguduită de trei explozii puternice în doar 6 zile

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net