Doi tineri din Blaj, judecați pentru omor. Au ucis în bătaie un bărbat rămas neidentificat din cauza loviturilor primite


    Crima a avut loc noaptea, în Blaj. Foto: adevarul.ro
Crima a avut loc noaptea, în Blaj. Foto: adevarul.ro

Doi adolescenți din Blaj au fost trimişi în judecată pentru omor, după ce au ucis în bătaie un bărbat. Victima a fost atât de crunt lovită, încât criminaliștii nu i-au putut stabili identitatea.

Crima a avut loc în 6 septembrie, când un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani a fost găsit în stare gravă, cu urme de violenţă pe corp, în municipiul Blaj. Acesta a fost preluat de echipaje medicale, însă a decedat în drum spre spital. Ulterior, poliţiştii au audiat mai multe persoane pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care bărbatul şi-a pierdut viaţa.  

Așa s-a ajuns la autorii faptei: un minor de 16 ani şi un tânăr de 18 ani.  Din primele cercetăr a rezulatt faptul că incidentul s-ar fi produs în urma unui conflict spontan, iscat între victimă şi cei doi tineri care erau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Victima avea fața distrusă  

Victima a fost lovită cu bestialitate de cei doi adolescenți de etnie rromă. Ruptură de splină, ruptură de pancreas, ruptură de rinichi stâng, fracturi toracice, multiple fracturi craniene. Mai mult, ochii victimei nu au mai putut fi vizualizaţi de medici şi poliţişti din cauza loviturilor aplicate cu piciorul. Și fața i-a fost distrusă, încât nu a putut fi realizată o fotografie care să fie comparată cu datele din sistemul poliţiei.

Mai multe informații pe adevarul.ro.  

cub gabriel apostol png
zodii care imprumuta bani jpg
gabriel apostol jpg
andreea ibacka si majda jpg
Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef
harry si meghan jpg
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
Wednesday Addams dance jpg
prater jpg
judecator gabriel apostol foto master chef jpg
image
image
image
image
bitcoin crypto jpg
târg Crăciun Sibiu jpg
Kate Middleton și Regina Letizia jpg
viespile ucigașe jpg
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
inselat jpeg