Vești proaste pentru bucureșteni. Ce zone rămân fără apă caldă pentru câteva zile

13 mai 2022

Ve╚Öti proaste pentru o parte din locuitorii Capitalei, dup─â ce s-a anun╚Ťat c─â dou─â sectoare din Bucure╚Öti r─âm├ón f─âr─â ap─â cald─â pentru c├óteva zile.

image
400 de blocuri din București rămân fără apă caldă

Momentul incomod vine tocmai ├«ntr-un weeknd ├«n care temperaturile se duc spre nivelul zilelor de var─â. C├ónd du╚Öurile ar trebui s─â fie ╚Öi mai prezente ├«n programul cet─â╚Ťenilor, Compania Municipal─â Termoenergetica Bucure┼čti (CMTEB) s-a hot─âr├ót s─â le fac─â o surpriz─â bucure╚Ötenilor.

Ghinionul a picat de această dată pe locuitorii din Sectorul 1 și Sectorul 2. Apa caldă va fi oprită în mai multe zone din aceste sectoare pentru efectuare unor lucrări de remediere sau înlocuire a conductei.

Bucureștenii rămân fără apă caldă. Zonele afectate din Sectorul 1

image
Zeci de blocuri din Sectorul 1 rămân fără apă caldă

La Clotilde Armand ├«n gospod─ârie, adic─â ├«n Sectorul 1 al Capitalei, lucr─ârile vor avea lor ├«n perimetrul str─âzilor Calea Floreasca, ┼×oseaua Pipera, Bulevardul Nicolae Caramfil, conform Adev─ârul. 

Se continu─â astfel repara╚Ťiile la re╚Ťeua DN 800, care are o vechime de aproximativ 40 de ani. Aici vor avea loc interven┼úii pentru remedierea mai multor avarii depistate ├«n continuarea lucr─ârilor deja efectuate, potrivit unui comunicat al companiei CMTEB.

Apa cald─â va fi oprit─â pentru 10 puncte termice care alimenteaz─â un num─âr de aproximativ 229 de blocuri. Veste nu e deloc bun─â, ├«n condi╚Ťiile ├«n care cet─â╚Ťenii din aceste cl─âdiri vor avea va avea apa cald─â sistat─â p├ón─â vineri, 20 mai 2022, ora 24.00.

Sectorul 2 din București rămâne fără apă caldă. Sunt afectate peste 160 de blocuri și 2 spitale

├Än zona ┼×tefan cel Mare, ├«n perimetrul str─âzilor Calea Floreasca, Vaporul lui Assan ┼či Pasajul Obor se vor efectua lucr─âri de remediere a mai multor avarii la re┼úeaua primar─â DN 700, cu o vechime de aproape 50 de ani.

Astfel, va fi oprit─â furnizarea apei calde de consum pentru nou─â puncte termice, respectiv 90 de blocuri, dar ╚Öi pentru Spitalele Colentina ┼či Matei Bal┼č. Lucr─ârile vor ├«ncepe pe 16 mai, iar termenul estimat pentru finalizarea lor este vineri, 20 mai 2022, ora 24:00.

Tot de luni, 16 mai, va mai fi deschis un alt ┼čantier, pe ┼×oseaua Mihai Bravu, ├«ntre ┼×oseaua Iancului ┼či intersec┼úia de la Bucur Obor, pentru ├«nlocuirea a aproximativ 100 de metri de conduct─â DN 600, unde se afl─â o re┼úea veche de 50 de ani, anun╚Ť─â Compania Municipal─â Termoenergetica Bucure┼čti.

Astfel, 71 de blocuri vor r─âm├óne f─âr─â ap─â cald─â. Totodat─â, va fi afectat ╚Öi Colegiul Na┼úional ÔÇ×Iulia Ha┼čdeuÔÇŁ. Termenul estimat pentru finalizarea lucr─ârilor este vineri, 20 mai 2022, ora 24.00.

A╚Öadar, se anun╚Ť─â o s─âpt─âm├ón─â plin─â de nervi pentru locuitorii din Bucure╚Öti care se vor confrunta cu aceast─â problem─â. ├Än total, aproximativ 400 de blocuri din Bucure╚Öti vor r─âm├óne f─âr─â ap─â cald─â.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! pe Google News, Facebook ╚Öi Instagram!

oana zavoranu jpg
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
image png
maria dragomiroiu
cub radu stefan banica png
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
calendar ortodox 2021 23 mai sf mihail marturisitorul png
1 mare foto epa efe 57690578 jpg
6 traian basescu prima iubita jpg jpeg
4 printul andrew profimedia 0652894124 jpg jpeg
ioan niculae jpeg
inceput de an scolar jpeg