Vești proaste pentru bucureșteni. Ce zone rămân fără apă caldă pentru câteva zile

Ultima actualizare:

Vești proaste pentru o parte din locuitorii Capitalei, după ce s-a anunțat că două sectoare din București rămân fără apă caldă pentru câteva zile.

400 de blocuri din București rămân fără apă caldă
400 de blocuri din București rămân fără apă caldă

Momentul incomod vine tocmai într-un weeknd în care temperaturile se duc spre nivelul zilelor de vară. Când dușurile ar trebui să fie și mai prezente în programul cetățenilor, Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) s-a hotărât să le facă o surpriză bucureștenilor.

Ghinionul a picat de această dată pe locuitorii din Sectorul 1 și Sectorul 2. Apa caldă va fi oprită în mai multe zone din aceste sectoare pentru efectuare unor lucrări de remediere sau înlocuire a conductei.

Bucureștenii rămân fără apă caldă. Zonele afectate din Sectorul 1

Zeci de blocuri din Sectorul 1 rămân fără apă caldă
Zeci de blocuri din Sectorul 1 rămân fără apă caldă

La Clotilde Armand în gospodărie, adică în Sectorul 1 al Capitalei, lucrările vor avea lor în perimetrul străzilor Calea Floreasca, Şoseaua Pipera, Bulevardul Nicolae Caramfil, conform Adevărul. 

Se continuă astfel reparațiile la rețeua DN 800, care are o vechime de aproximativ 40 de ani. Aici vor avea loc intervenţii pentru remedierea mai multor avarii depistate în continuarea lucrărilor deja efectuate, potrivit unui comunicat al companiei CMTEB.

Apa caldă va fi oprită pentru 10 puncte termice care alimentează un număr de aproximativ 229 de blocuri. Veste nu e deloc bună, în condițiile în care cetățenii din aceste clădiri vor avea va avea apa caldă sistată până vineri, 20 mai 2022, ora 24.00.

Sectorul 2 din București rămâne fără apă caldă. Sunt afectate peste 160 de blocuri și 2 spitale

În zona Ştefan cel Mare, în perimetrul străzilor Calea Floreasca, Vaporul lui Assan şi Pasajul Obor se vor efectua lucrări de remediere a mai multor avarii la reţeaua primară DN 700, cu o vechime de aproape 50 de ani.

Astfel, va fi oprită furnizarea apei calde de consum pentru nouă puncte termice, respectiv 90 de blocuri, dar și pentru Spitalele Colentina şi Matei Balş. Lucrările vor începe pe 16 mai, iar termenul estimat pentru finalizarea lor este vineri, 20 mai 2022, ora 24:00.

Tot de luni, 16 mai, va mai fi deschis un alt şantier, pe Şoseaua Mihai Bravu, între Şoseaua Iancului şi intersecţia de la Bucur Obor, pentru înlocuirea a aproximativ 100 de metri de conductă DN 600, unde se află o reţea veche de 50 de ani, anunță Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti.

Astfel, 71 de blocuri vor rămâne fără apă caldă. Totodată, va fi afectat și Colegiul Naţional „Iulia Haşdeu”. Termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor este vineri, 20 mai 2022, ora 24.00.

Așadar, se anunță o săptămână plină de nervi pentru locuitorii din București care se vor confrunta cu această problemă. În total, aproximativ 400 de blocuri din București vor rămâne fără apă caldă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net