Caz dramatic în România! Un elev a murit după ce i s-a făcut rău la școală. Descoperirea medicilor

27 ianuarie 2022

Un elev de 20 de ani a murit la spital, după ce i s-a făcut rău în clasă, la o zi după ce a ieșit din carantină, izolare impusă în contextul infectării cu COVID-19.

scoala 0 jpeg

Tânărul de 20 de ani era cunoscut cu probleme de sănătate, având afecțiuni cardiace și era ieșit din izolare cu o zi înainte. El a murit la spital, după ce a leșinat în fața colegilor, chiar în clasa de studii, la școală. Elevul este din Dorohoi, județul Botoșani, și era în ultimul an de liceu la Școala Specială Profesională Ion Pilat, din Dorohoi. 

În urmă cu două săptămâni elevul a fost infectat cu  SARS-CoV-2, a ieșit din carantină, iar apoi s-a întors la școală. El a acuzat stări de rău și a leșinat chiar în fața colegilor de clasă.

De urgență, în incinta școlară s-a deplasat un echipaj medical, care a început manevrele de resuscitare. Elevul a fost stabilizat, inițial, și a fost transportat la Spitalul din Dorohoi. Din păcate, tânărul a încetat din viață la scurt timp după ce a ajuns în unitatea medicală, în urma unui stop-cardio respirator.

Potrivit datelor apărute, elevul decedat din Dorohoi avea probleme cardiace agravate de infecția cu COVID-19, deși depășise perioada de carantină și se vindecase de boală. Culmea este că la testul făcut de cadrele medicale, deși s-a întors la școală cu un test negativ, băiatul a ieșit din nou pozitiv cu infecția SARS-CoV-2.

În acest caz s-a demarat o anchetă pentru a stabili cauzele care au dus la moartea elevului din Dorohoi, scrie Antena 3. 

survivor3 png
cub oana roman png
BeFunky collage (7) jpg
2 bd foto1 Hepta Mediafax Foto ZUMA Press Hepta jpg
Johnny Depp şi Amber Heard au divorţat în 2017, după 15 luni de căsnicie jpeg
leni klum 2 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
vaccin sinovac jpeg
cherries ge681e00cc 1920 jpg
extrageri loto
calendar ortodox 2021 17 mai sfantul apostol andronic si sotia sa iunia png
Insula Ko Samui din Thailanda jpeg
foto mare shutterstock 1383751604 jpg