Caz dramatic în România! Un elev a murit după ce i s-a făcut rău la școală. Descoperirea medicilor

27 ianuarie 2022

Un elev de 20 de ani a murit la spital, după ce i s-a făcut rău în clasă, la o zi după ce a ieșit din carantină, izolare impusă în contextul infectării cu COVID-19.

scoala 0 jpeg

T├ón─ârul de 20 de ani era cunoscut cu probleme de s─ân─âtate, av├ónd afec╚Ťiuni cardiace ╚Öi era ie╚Öit din izolare cu o zi ├«nainte. El a murit la spital, dup─â ce a le╚Öinat ├«n fa╚Ťa colegilor, chiar ├«n clasa de studii, la ╚Öcoal─â. Elevul este din Dorohoi, jude╚Ťul Boto╚Öani, ╚Öi era ├«n ultimul an de liceu la ╚ścoala Special─â Profesional─â Ion Pilat, din Dorohoi. 

├Än urm─â cu dou─â s─âpt─âm├óni elevul a fost infectat cu  SARS-CoV-2, a ie╚Öit din carantin─â, iar apoi s-a ├«ntors la ╚Öcoal─â. El a acuzat st─âri de r─âu ╚Öi a le╚Öinat chiar ├«n fa╚Ťa colegilor de clas─â.

De urgen╚Ť─â, ├«n incinta ╚Öcolar─â s-a deplasat un echipaj medical, care a ├«nceput manevrele de resuscitare. Elevul a fost stabilizat, ini╚Ťial, ╚Öi a fost transportat la Spitalul din Dorohoi. Din p─âcate, t├ón─ârul a ├«ncetat din via╚Ť─â la scurt timp dup─â ce a ajuns ├«n unitatea medical─â, ├«n urma unui stop-cardio respirator.

Potrivit datelor ap─ârute, elevul decedat din Dorohoi avea probleme cardiace agravate de infec╚Ťia cu COVID-19, de╚Öi dep─â╚Öise perioada de carantin─â ╚Öi se vindecase de boal─â. Culmea este c─â la testul f─âcut de cadrele medicale, de╚Öi s-a ├«ntors la ╚Öcoal─â cu un test negativ, b─âiatul a ie╚Öit din nou pozitiv cu infec╚Ťia SARS-CoV-2.

├Än acest caz s-a demarat o anchet─â pentru a stabili cauzele care au dus la moartea elevului din Dorohoi, scrie Antena 3. 

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
Pensionari din România jpg
00032 jpg
anamaria prodan portret 0 jpeg
irina fodor asia express jpg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Catedrala Mântuirii Neamului   București (Ianuarie 2022) jpg
calendar ortodox 2021 28 mai sfantul ierarh nichita marturisitorul episcopul calcedonului png
BeFunky collage (7) jpg
spital ploiesti png
4 carmen iohannis rochie scumpa 3 jpg jpeg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg