Caz dramatic în România! Un elev a murit după ce i s-a făcut rău la școală. Descoperirea medicilor

Ultima actualizare:

Un elev de 20 de ani a murit la spital, după ce i s-a făcut rău în clasă, la o zi după ce a ieșit din carantină, izolare impusă în contextul infectării cu COVID-19.

scoala 0 jpeg

Tânărul de 20 de ani era cunoscut cu probleme de sănătate, având afecțiuni cardiace și era ieșit din izolare cu o zi înainte. El a murit la spital, după ce a leșinat în fața colegilor, chiar în clasa de studii, la școală. Elevul este din Dorohoi, județul Botoșani, și era în ultimul an de liceu la Școala Specială Profesională Ion Pilat, din Dorohoi. 

În urmă cu două săptămâni elevul a fost infectat cu  SARS-CoV-2, a ieșit din carantină, iar apoi s-a întors la școală. El a acuzat stări de rău și a leșinat chiar în fața colegilor de clasă.

De urgență, în incinta școlară s-a deplasat un echipaj medical, care a început manevrele de resuscitare. Elevul a fost stabilizat, inițial, și a fost transportat la Spitalul din Dorohoi. Din păcate, tânărul a încetat din viață la scurt timp după ce a ajuns în unitatea medicală, în urma unui stop-cardio respirator.

Potrivit datelor apărute, elevul decedat din Dorohoi avea probleme cardiace agravate de infecția cu COVID-19, deși depășise perioada de carantină și se vindecase de boală. Culmea este că la testul făcut de cadrele medicale, deși s-a întors la școală cu un test negativ, băiatul a ieșit din nou pozitiv cu infecția SARS-CoV-2.

În acest caz s-a demarat o anchetă pentru a stabili cauzele care au dus la moartea elevului din Dorohoi, scrie Antena 3. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net