Elevă de clasa a V-a din Bistrița, pusă la pământ de un coleg mai mare. Fetița a fost dusă la spital cu elicopterul SMURD

Ultima actualizare:

    Eleva a fost luată cu un elicoper SMURD și dusă la spitalFoto: observatornews.ro
Eleva a fost luată cu un elicoper SMURD și dusă la spitalFoto: observatornews.ro

A fost la un pas de nenorocire! Căzută la pământ în urma unei lovituri, o fată de clasa a V-a din Bistrița-Năsăud a rămas inconștientă! Din fericire, medicii au stabilizat-o și au dus- o cu un elicopter SMURD la spital. Eleva a fost lovită la școală, în timpul unei pauze, de către un coleg mai mare.

Incidentul s-a petrecut într-o școală din Sângeorz-Băi, în timpul unei pauze. Toate cadrele didactice erau în cancelarie, iar elevii erau supravegheați de bibliotecară. Pe holul școlii, o fată de clasa a V-a a fost lovită tare de un băiat mai mare și a căzut la pământ, lovindu-se la cap. A rămas nemișcată, în stare de inconștiență.

A rămas inconștientă în urma căzăturii provocate de lovitură 

Imediat, au fost alertate autoritățile. ”S-a deplasat un echipaj cu asistent medical, care a găsit fetiţa în stare de inconştienţă şi cu un traumatism cranio-cerebral grav. De asemenea, ea prezenta şi reprize repetate de convulsii”, a declarat, pentru observatornews.ro, Ciprian Păcurar, purtător de cuvânt SAJ BN. După ce au stabilizat-o, medicii au decis să solicite în sprijin un elicopter SMURD, care a dus-o la clinica de neuropsihiatrie infantilă din Târgu Mureş, pentru mai multe investigaţii. În prezent, starea acesteia este bună.   

”A fost într-o fracțiune de secundă”  

În timp ce părinții elevilor spun că pe timpul pauzelor copiii nu sunt supravegheați de profesorul de serviciu, cel care ar trebui să fie în mijlocul elevilor, directorul școlii neagă. ”Ba da, erau supravegheați, dar nu a reușit cadrul didactic să ajungă, a fost într-o fracțiune de secundă. Deci, au fost supravegheați, am avut cadru didactic acolo, între ei era”, a declarat Cătălina Mureaşan, directorul unității de învățământ. Aceasta a adăugat că în momentele respective cadrele didactice erau în cancelarie: ”Noi, astăzi, am avut un grad unu și un grad doi. Eram în direcțiune, îl felicitam pe colegul nostru.”.  

Citește și: 

Revoltător! Copil de 13 ani din Vaslui, călcat în picioare şi bătut până la leşin de trei adolescenți

Bătută cu maceta de colegele de şcoală. Au vrut să o îngroape de vie

image
image
image
image
image
image
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net