Feriți-vă de el! A dărâmat cu mașina un stâlp de beton din Cluj


    Momentul în care șoferul dărâmă stâlpul de beton
Momentul în care șoferul dărâmă stâlpul de beton

Când stâlpii din parcări îi incomodează, unii șoferi îi dărâmă. Așa s-a întâmplat și în cazul unui bărbat din Cluj-Napoca. El a fost filmat, însă, de un alt conducător auto vigilent și revoltat, în același timp, de gestul „colegului” de trafic.

Un clujean care are montată pe bordul mașinii o cameră video a publicat pe internet un filmuleț în care un șofer își face loc pe stradă, dărâmând un stâlp, scrie stiridecluj.ro.

Potrivit clujeanului care a filmat, șoferul cu pricina ar fi vrut să bage în marșarier pentru a-și scoate mașina de pe trotuarul pe care parcase. A încercat să iasă cu spatele. În mod normal, ar fi trebuit să bage în marșarier, însă, din greșeală, a băgat în altă viteză și, în loc să dea cu spatele, a luat-o în față și a intrat direct într-un stâlp de beton al unei parcări acoperite.

Bucăți din stâlp s-au prăvălit chiar pe capota mașinii. Nervos, șoferul s-a dat jos din autoturism, a făcut curat pe capotă, după care s-a urcat înapoi la volan și a plecat.

Iată ce povestește despre întâmplare clujeanul care a filmat toată pățania!

„Un şofer a greşit viteza în care era şi a reuşit să dărâme un stâlp de susţinere a unei parcări acoperite. Filmul se întrerupe pentru că am pornit maşina ca s-o mut. După ce am mutat-o pe o stradă perpendiculară, m-am întors să-i iau numărul maşinii în caz că se întâmpla ceva cu filmarea. Atunci pleca de-acolo. Nedorind să ajung pe capota lui (ca în alte filme de pe TT) nu l-am confurntat în niciun fel. Am mers la scara de care aparţine acea parcare şi am discutat cu preşedintele asociaţiei de proprietari. Le-am trimis filmul în seara asta. Sunt şi eu curios cum/dacă vor evolua lucrurile”, explică utilizatorul trafictube.ro, care a surprins incidentul.

cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet jpg
zodia singura de sarbatori jpg
FotoJet (1) jpg
cub amal george cooney png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub anamaria prodan png
cub cristina spătar png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 6 decembrie sf ierarh nicolae icoana de gabriel toma chituc jpeg
ciprian pian duduianu jpg
viteza austria politia jpg
Vladimir Putin jpg
Acastist Sfântul Nicolae, sursă foto: Pixabay
FotoJet jpg