Feriți-vă de el! A dărâmat cu mașina un stâlp de beton din Cluj

Ultima actualizare:

    Momentul în care șoferul dărâmă stâlpul de beton
Momentul în care șoferul dărâmă stâlpul de beton

Când stâlpii din parcări îi incomodează, unii șoferi îi dărâmă. Așa s-a întâmplat și în cazul unui bărbat din Cluj-Napoca. El a fost filmat, însă, de un alt conducător auto vigilent și revoltat, în același timp, de gestul „colegului” de trafic.

Un clujean care are montată pe bordul mașinii o cameră video a publicat pe internet un filmuleț în care un șofer își face loc pe stradă, dărâmând un stâlp, scrie stiridecluj.ro.

Potrivit clujeanului care a filmat, șoferul cu pricina ar fi vrut să bage în marșarier pentru a-și scoate mașina de pe trotuarul pe care parcase. A încercat să iasă cu spatele. În mod normal, ar fi trebuit să bage în marșarier, însă, din greșeală, a băgat în altă viteză și, în loc să dea cu spatele, a luat-o în față și a intrat direct într-un stâlp de beton al unei parcări acoperite.

Bucăți din stâlp s-au prăvălit chiar pe capota mașinii. Nervos, șoferul s-a dat jos din autoturism, a făcut curat pe capotă, după care s-a urcat înapoi la volan și a plecat.

Iată ce povestește despre întâmplare clujeanul care a filmat toată pățania!

„Un şofer a greşit viteza în care era şi a reuşit să dărâme un stâlp de susţinere a unei parcări acoperite. Filmul se întrerupe pentru că am pornit maşina ca s-o mut. După ce am mutat-o pe o stradă perpendiculară, m-am întors să-i iau numărul maşinii în caz că se întâmpla ceva cu filmarea. Atunci pleca de-acolo. Nedorind să ajung pe capota lui (ca în alte filme de pe TT) nu l-am confurntat în niciun fel. Am mers la scara de care aparţine acea parcare şi am discutat cu preşedintele asociaţiei de proprietari. Le-am trimis filmul în seara asta. Sunt şi eu curios cum/dacă vor evolua lucrurile”, explică utilizatorul trafictube.ro, care a surprins incidentul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (9) jpg
munte pixabay jpg
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net