Fetița de 2 ani din Iași înecată în cadă avea o viață chinuită. Mama ei a băgat-o în mașina de spălat și a „învârtit-o”

Ultima actualizare:

    Mama Sofiei (2 ani) și concubinul acesteia au fost arestați FOTO: bzi.ro
Mama Sofiei (2 ani) și concubinul acesteia au fost arestați FOTO: bzi.ro

Cazul fetiței de 2 ani din Iași, care a fost adusă în comă la spital, chiar de mama ei, după ce a găsit-o inertă în cada plină cu apă, și s-a stins din viață după câteva zile, i-a șocat chiar și pe anchetatori. Copila, pe trupul căreia existau răni, mușcături și vânătăi mai vechi, a trăit clipe de groază provocate de cea care i-a dat viață.

Pe 7 septembrie, la Spitalul de Copii „Sf. Maria” din Iași era internată Sofia, o copilă de 2 anișori pe care mama ei a adus-o pe brațe, în stare de inconștiență. Femeia le-a spus medicilor că iși lăsase copila 2-3 minute singură în baie, în cada plină cu apă, iar când s-a întors a găsit-o inconștientă. Fetița era în comă, iar câteva zile mai târziu a decedat. Medcii au anunțat autoritățile, mai ales din cauză că pe trupul ei au gost găsite urme de răni, mușcături și vânătăi.

Diagnosticul este asfixiere

Pe 15 septembrie, medicii legiști au stabilit prima cauză a morții micuței de numai 2 ani: asfixiere, cel mai probabil prin înec. „Din primele investigații s-a stability că minora în vârstă de aproximativ 2 ani a murit cel mai probabil prin înec, diagnosticul fiind asfixiere. Pe trupul copiluluui s-au descoperit mai multe vânătăi vechi. Urmează ca examenele de laborator să stabilească cauza exactă a decesului celei mici”, a precizat IML Iași.

Acum ies la iveală detalii incredibile! Surse din cadrul anchetei au precizat că micuța ar fi fost de-a dreptul maltratată și supusă unor „experimente” desprinse parcă din cele mai îngrozitoare filme. Astfel, în urmă cu câteva săptămâni, copila ar fi fost băgată chiar de mama ei în mașina de spălat și a pus-o în funțiune, scrie bzi.ro. Practic, timp de mai bine de un minut, copila a fost „învârtită” de mașină. În tot acest timp, mama fetei filma scena, pe care polițiștii au găsit-o în telefon.

Mădălina Pristavită și Ionuț Rausanu, concubinul alături de care trăia aceasta, au fost într-un final arestați pentru 30 de zile pentru ucidere din culpă și rele tratamente aplicate minorilor.

„Când era mică și avea colici o trântea de pat”

Rudele din partea tatălui biologic al micuței, de care femeia era despărțită, dau vina pe femeie și o acuză chiar de crimnă, fiind convinse că fetița s-a stins din cauza ei. „Mădălina are 21 de ani și nu și-a dorit niciodată acest copil și mereu spunea că fata asta i-a distrus viața. Repeta în fiecare zi că acest copil i-a distrus viața. Niciodată nu s-a comportat ca o mamă cu ea. O îngrijea, îi dădea de mâncare, dar era foarte agresivă cu Sofia. Când era mică și avea colici o trântea de pat și nu avea răbdare. Mereu o smuncea și o trântea. Ultima dată când a fost la noi, pe data de 5 septembrie 2021, am văzut-o puțin schimbată și își dorea să stea doar cu tatăl și nu voia să se întoarcă la mamă.

De mai multe ori, când era lăsată în vizită la noi, am observat că avea zgârieturi pe față și vânătăi pe mâini și pe corp. Nu este nimic credibil din ce povestește ea și nu se leagă ce povestește. Noi, la cum o cunoaștem și cum era situația, considerăm că sigur ea a ucis-o pe Sofia. De ce nu a sunat la Salvare? De ce a dus-o cu mașina personală și minte că era conștientă, când copilul a ajuns în comă de gradul 4 și după două zile a murit. Minte, pentru că s-au găsit urme vechi pe trupul fetei. Rănile pe care le avea nu erau provocate de o căzătură în cadă!”, a declarat Radu Gabriela, mătușa Sofiei. 

Citește și: 

Medicii legiști au dat verdictul: Fetița de 2 ani din Iași ajunsă în comă la spital a murit înecată

Înfiorător! O mamă din Iași, acuzată că și-a bătut copiii până i-a bagat în spital! Unul dintre ei a avut nevoie de operație la ochi

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net