FOTO Incendiu la Spitalul Bagdasar-Arseni din București

Ultima actualizare:

Un incendiu a izbucnit, marţi dimineaţă, la acoperişul clădirii noi a Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului "Bagdasar-Arseni" din Bucureşti. Ministerul Sănătăţii a precizat că nu sunt persoane rănite, toţi cei opt pacienţi aflaţi în UPU fiind evacuaţi în siguranţă. Incendiul a fost stins.

image

S-a acţionat cu 8 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, 7 echipaje SMURD, trei descarcerări şi trei autoscări. Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, incendiul este lichidat și nu sunt victime.

"În jurul orei 7 am fost anunţaţi cu privire la un incendiu produs la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Bagdasar-Arseni. Primele forţe ajunse la caz au constatat că se degaja fum de la nivelul acoperişului. A fost realizat un dispozitiv pentru stingerea incendiului şi pentru evacuarea persoanelor din interior", a transmis ISU Bucureşti-Ilfov.

Orlando Șchiopu, șeful ISU București, a transmis că sesizarea a fost primită la ora 7.12 și că echipajele au ajuns în șase minute, anunță Digi24. A ars un cablu electric, a fost afectată izolația de la acoperiș, pe o suprafață de 2 metri pătrrați.

Pacienții au fost evacuați în siguranță

Ministerul Sănătății transmite că pacienţii şi personalul medical au fost evacuați înaintea sosirii forţelor de intervenţie.

"În această dimineaţă, puţin după ora 7, la clădirea nouă a UPU din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă Bagdasar Arseni, a izbucnit un incendiu la acoperiş. Toţi cei 8 pacienţi care se aflau în clădire au fost evacuaţi imediat în siguranţă (...) Menţionăm că nu sunt persoane rănite. Ministerul Sănătăţii este în legătură cu conducerea unităţii sanitare pentru acordarea imediată de măsuri de sprijin în caz de necesitate", a transmis, la rândul său, Ministerul Sănătăţii.

Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului „Bagdasar Arseni” din Capitală a fost inaugurată în septembrie 2021, fiind cea mai modernă din ţară.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net