FOTO Un deținut a evadat vineri dimineața. Poliția cere ajutor populației

Ultima actualizare:

Un deţinut condamnat la un an şi trei luni închisoare pentru trafic de droguri a evadat vineri dimineața. Acesta executa pedeapsa în regim deschis la Penitenciarul Rahova când s-a constatat că a părăsit punctul de lucru.

Penitenciarul Rahova  jpeg

Vineri dimineață s-a constatat că deținutul Moloșag Cristian, în vârstă de 34 de ani, condamnat definitiv la 1 an, 3 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri, clasificat în regim deschis, fără supraveghere, a părăsit punctul de lucru exterior S.C. Clas Interprod, a transmis vineri printr-un comunicat Penitenciarul Rahova 

Deţinutul are înălţimea de 1, 84 m, statură atletică, ochi albaştri, sprâncene arcuite, faţă ovală, ten deschis, păr blond, multiple tatuaje, iar la momentul părăsirii penitenciarului purta tricou alb cu dungi roşii inscripţionat cu sigla clubului Dinamo Bucureşti, pantaloni de trening închişi la culoare şi şapcă neagră.

Pentru orice informaţie cu privire la persoana din fotografie, cetăţenii sunt rugaţi să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau Penitenciarul Bucureşti-Rahova, la numerele 021.420.08.10 sau 021 420.24.28.

„În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul General al Poliţiei Române, Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră, Poliția Locală Sector 5 București, Poliția Locală Sector 6 București, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București, Inspectoratul de Poliție Județean Călărași.

evadat jpg

Menționăm că părăsirea fără autorizare a locului de deținere este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la șase luni la trei ani", potrivit unui comunicat Penitenciarul Rahova. 

Deținutul are înălțimea de 1, 84 m, statură atletică, ochi albaștri, sprâncene arcuite, față ovală, ten deschis, păr blond, multiple tatuaje, iar la momentul părăsirii penitenciarului purta tricou alb cu dungi roșii inscripționat cu sigla clubului Dinamo București, pantaloni de trening închiși la culoare și șapcă neagră.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net