Gafă monumentală. Un consilier PNL s-a filmat live pe WC, în timpul ședinței transmisă pe Facebook. VIDEO

Ultima actualizare:

Imaginile live din timpul unei ședințe la care participau consilieri locali din Brașov arată că românii nu s-au familiarizat cu comunicarea în era tehnologiei. Ședințele online pe platfome precum ZOOM se practică în orice domeniu însă folosirea camerei video dă unora mari bătăi de cap. Este și cazul unui consilier care, prezent la ședință, a lăsat camera deschisă când a mers la toaletă în timpul ședinței. Una dintre participante privește contrariată imaginile cu colegul pe WC.

Ședința era urmărită online și de cetățenii Brașovului

image

Protagonistul scenelor, pentru unii amuzante, dar foarte jenante pentru el, se numește Adrian Codreanu și este consilier local al Primăriei Braşov din partea PNL.

Ședința la care participau mai mulți consilieri locali era transmisă live și pe Facebook, astfel că, Adrian Codreanu, consilier local al Primăriei Braşov din partea PNL a fost văzut atât de colegi cât și de cetâțeni ai Brașovului când a mers la toaletă, cu camera video pornită.

Consilier local din Brașov a uitat să își închidă camera în timpul ședinței din cadrul Comisiei 4 care avea loc pe platforma Zoom, permițându-le atât celor care participau la şedinţă, dar și cetățenilor care o urmăreau live pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Braşov să îl vadă în timp ce își stătea pe WC, relatează Brașov.net.

La ședință, pe WC

În imaginile transmise live în timpul ședinței care de telefonul său se vede cum omul pleacă din locul inițial și merge prin casă până la toaletă. Se așează pe WC în timp ce ascultă cu atenție discuția de la ședință. Nu își dă seama că transmite live imaginile din baie, iar participanții la ședință l-au putut vedea pe consilier din momentul în care intră în baie până când se așează pe WC, apoi își ia cu gesturi ușoare hârtia igienică.

Una dintre participante privește contrariată.

Imediat camera se oprește brusc, semn că probabil şi-a dat seama de gafa pe care a făcut-o.

Un sfat pentru toți participanții la întâlnirile online: asigurați-vă că vă verificați setările de cameră înainte de a intra într-o întâlnire. Nu vă lăsați pe autopilot când vine vorba de tehnologie. Și cea mai importantă lecție oferită de acest incident: asigurați-vă întotdeauna că ați închis camera, scrie Brașov.net

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
sat pixabay jpg
corinita din salcie jpg
index webp
aeroport galati braila facebook jpg
gelu duminica poveste de viata jpg
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net