Gestul surprinzător făcut de tatăl lui Sebi, băiatul mort în accidentul de la 2 Mai: „Casa este goală”

Familia lui Sebi, tânărul mort în urma accidentului din 2 Mai, provocat de Vlad Pascu, nu poate accepta nici acum că băiatul lor nu mai e.

Familia lui Sebi a ridicat un monument în memoria lui / foto: captură youtube
Familia lui Sebi a ridicat un monument în memoria lui / foto: captură youtube

Astăzi, tatăl tânărului, a inaugurat un monument, chiar în locul unde fiul lui și Roberta și-au dat ultima suflare. Cu ochii în lacrimi, bărbatul a declarat că ultimele opt săptămâni au fost un chin.

„După opt săptămâni de chin şi de jale, am venit astăzi să ridicăm o piatră funerară pentru băiatul meu. Să rămână ceva în locul în care a murit el. Nu ne găsim locul, casa este goală. În fiecare zi şi noapte suntem în cimitir. Acolo e locul unde ne facem toate sărbătorile. Şi Crăciunul o să fie tot acolo, lângă băiatul nostru.

Nu ştim, ne întărşte fata pentru care mai luptăm. Dacă nu ar fi fost ea, noi nu cred că am mai fi fost.

Eu crec că dreptatea o să iasă. Copiii noştri nu au fost vinovaţi, au mers exact pe unde trebuie. Eu sper să se facă dreptate. Din imagini, nu erau pe partea carosabilă, mergeau exact pe marginea drumului”, a mărturisit tatăl lui Sebi, potrivit a3. 

Vrea ca Vlad Pascu să primească pedeapsa pe viață

Mai mult, tatăl lui Sebi le-a zis jurnalilștilor că își dorește ca părinții lui Vlad Pascu să simtă durerea pe care o simte el. 

„Sincer, aş dori să primească pedeapsa pe viaţă. Şi părinţii lui să simtă ce simţim noi în momentul ăsta.

Lăsăm o piatră funerară cu înscrisuri făcute din suflet, de la noi pentru el. Ce a fost Sebi. Semnifică ce a fost Sebi în viaţa noastră. Nu prea cred că în ţara noastră putem să prevenim ceva, dar eu îmi doresc ca părinţii să fie cât mai aproape de copiii lor cât sunt în viaţă”, a declarat Valentin Olariu, tatăl lui Sebastian Olariu.

Cu ce viteză circula Vlad Pascu când i-a lovit pe cei doi tineri

Expertiza în cazul accidentului de la 2 Mai arată că Vlad Pascu rula cu o viteză de peste 102 km/oră în momentul în care i-a lovit pe tinerii care circulau pe marginea drumului, ucigând doi dintre ei.

„Se conturează și mai mult ipoteza inițială asupra faptului că Pascu a plecat de la față locului având percepția că dacă nu are nicio mașină în spate care să fi văzut accidentul, ar putea să scape. Reiese treaba aceasta și din faptul că a oprit doar câteva secunde apoi și-a continuat deplasarea”, a transmis avocatul Adrian Cuculis.

Avocatul a subliniat că „este necesară schimbarea încadrării faptei din ucidere din culpă în omor”. Mai mult decât atât, potrivit avocatului Adrian Cuculis, „expertiza mai arată că Pascu făcea slalom pe drum și rula în afară părții carosabile”.

Vlad Pascu și părinții săi au fost trimiși în judecată

Reamintim că Vlad Pascu, tânărul de 19 ani care, drogat fiind, a ucis cu mașina doi studenți la 2 Mai, a fost trimis în judecată de către procurorii DIICOT, alături de părinții săi, Miruna și Mihail Pascu.

Dosarul a fost trimis de DIICOT Tribunalului București, potrivit portalului instanțelor.

Vlad Pascu și mama sa se află în arest preventiv, în timp ce tatăl tânărului este cercetat sub control judiciar.

Vlad Pascu este arestat în dosarul în care este acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducere sub influenţa substanţelor interzise şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, după ce, drogat fiind, a ucis doi studenți la 2 Mai.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image png
motanul max universitate vermont facebook jpg
dunare budapesta jpeg
giurgiu 1 jpg
Palatul Normanzilor, Sicilia (@Shutterstock) jpg
insula capri jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net