Hiene, nu bărbați! În Argeș un profesor a agresat sexual o elevă de 12 ani iar în Spania un român și-a omorât copiii

Nu este săptămână în care să nu apară abuzuri asupra copiilor și chiar crime. Nici ultimele zile nu fac excepție , ieri fiind detonate două noi scandaluri. În Argeș a fost arestat un profesor de sport care a agresat sexual o fetiță de 12 ani iar în Spania un român și-a omorât copiii și apoi s-a sinucis.

Casa din Almeria în care românul și-a ucis fiicele
Aceasta este casa în care au fost găsite fetițele otrăvite și sinucigașul. Captură digi24.ro

Sunt părinți care nu își merită această calitate. Din păcate în această categorie intră și români, iar ultimul caz s-a petrecut în Spania, unde un bărbat de 35 de ani stabilit în această țară și-a ucis cele două fetițe și apoi s-a sinucis.  

Cum și-a ucis un român copiii în Spania 

Din primele cercetări, criminalul a otrăvit micuțele de 2 și 4 ani pentru a se răzbuna pe soția de 23 de ani care l-a părăsit de curând. Garda Civilă a fost alarmată duminică seara că s-a întâmplat ceva grav de fosta soție a românului.  

Un echipaj ajuns la casa din localitatea Las Alcubillas din provincia Almeria și a descoperit cadavrele celor două fetițe și a bărbatului român, potrivit publicației locale Diario de Almeira Ulterior, femeia le-a spus polițiștilor că fostul soț și cele două fetițe au ingerat o substanță toxică, ancheta fiind concentrată în această direcție.  

Ce spun polițiștii din Spania 

O concluzie finală va fi conturată abia după efectuarea necropsiei și textelor toxicologice. Din primele cercetări s-a stabilit că cei doi soți se despărțiseră de curând, pentru că femeia, în vârstă de 23 de ani, n-a mai suportat violențele soțului ei conform granadadigital.es.

În 2022 fosta soție obținuse și un ordin de protecție împotriva bărbatului care a fost introdus în catalogul celor acuzați de violență domestică. Cei doi nu mai locuiau împreună, aveau custodie comună asupra fetițelor și femeia acceptase ca micuțele să-și petreacă sfârșitul de săptămână cu ele.

Colegiul I. C. Brătianu din Pitești
Agresiunea sexuală asupra fetiței a avut loc în liceul I.C.Brătianu. Foto: Fcb Colegiul I.C.Brătianu

Profesor din Argeș, reținut după ce a pipăit o elevă de 13 ani

Este junglă în școlile românești. 2024 a început cu o avalanșă de agresiuni sexuale ale unor profesori asupra elevelor minore, iar vârsta scade din ce în ce. Ultimul caz a avut loc în Argeș, la un liceu de prestigiu: Colegiul I.C. Brătianu din Pitești.

Un profesor de sport a fost arestat preventiv ieri dimineață sub acuzația de agresiune sexuală. Conform curier.ro, cadrul didactic de 45 de ani din comuna Mărăcineni este suspectat că ar fi pipăit o elevă din clasele de gimnaziu din cadrul unității de învățământ. Șocant este că adevarul.ro a dezvăluit că victima are 12 ani, poliția anunțând doar că fetița nu a împlinit încă 14 ani.

Fapta s-a petrecut joi, 7 martie, într-una din pauze, profesorul atrăgând victima într-o zonă în care nu erau camere de luat vederi. Copila s-a speriat atât de rău încât a plecat de la ore și s-a plâns acasă părinților care au anunțat imediat poliția. Agenții au luat legătura cu directorii școlii și au aflat că profesorul a recunoscut fapta într-o discuție privată cu un coleg.

Un echipaj a fost trimis pe 18 martie la unitatea de învățământ pentru a lua profesorul la audieri dar cum acesta a motivat că este în oră, agenții nu au mai așteptat și l-au ridicat în prezența copiilor. Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești a decis ieri arestarea profesorului pentru 30 de zile.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
iepure paste istock jpg
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
image
actualitate.net
image
actualitate.net