Imagini șocante. Accidentul înfiorător de la Avrig a fost filmat de o cameră de bord. VIDEO

Ultima actualizare:

Accidentul îngrozitor, soldat cu 3 morți, care a avut loc de pe DN1 la Avrig, vineri seară, a fost filmat de o cameră de bord. Șoferul, din mașina căruia a fost surprins momentul accidentului, a trecut milimetric pe lângă basculanta care, înainte de a se prăbuși de pe pod a lovit în plin o mașină. Ambii șoferi implicați în accident și un pasager din autoturism au murit.

Imagini șocante

În accidentul de la Avrig și-au pierdut viața trei oameni. Sursă foto: Captură video Ora de Sibiu
În accidentul de la Avrig și-au pierdut viața trei oameni. Sursă foto: Captură video Ora de Sibiu

Un conducător auto aflat în trafic a surprins pe o cameră video de la bordul mașinii, accidentul cumplit petrecut vineri seară la Avrig. Pe imagini se vede cum camionul scapă de sub control si înaintează haotic. Lovește în plin o mașină de pe contrasens, iar în urma impactului, săre de pe viaduct și se prăbușește în apropiere de calea ferată. Impactul a fost devastator, atât pentru șoferul basculantei, cât și pentru cei doi ocupanți ai mașinii.

Șoferul și pasagerul din mașina lovită în plin nu au avut nici o șansă în fața mastodontului.

Accidentul a fost surprins de camera de bord a unui șofer aflat chiar în spatele mașinii spulberată de basculantă, relatează Ora de Sibiu.

Am observat că a luat parapetul, a intrat în balans şi eu am început deja să frânez. Şoferul dinaintea mea nu ştiu ce a apucat să facă, că nu am văzut nici stopuri din partea lui aprinse. Eu când am văzut că vine pe contrasens, pe partea mea de mers, m am dat pe contrasens şi am trecut printr-un nor de praf exact de la impactul ăla, când l-a luat în dreapta mea, că eram în paralel cu ei când am încercat să evit accidentul”, a declarat șoferul martor.

Potrivit unor martori, șoferul basculantei ar fi pierdut controlul acesteia după mastodontului i-ar fi explodat o roată de pe față.

Cine sunt victimele

Reamintim că un sibian și doi bărbați din Covasna au murit vineri în urma accidentului de pe Centura Avrigului.

Polițiștii au făcut cercetări la fața locului și au stabilit cine sunt victimele accidentului mortal.

”Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţişti Serviciului Rutier au stabilit faptul că şoferul basculantei, un bărbat în vârstă de 67 de ani, domiciliat în Tilişca (judeţul Sibiu), din cauze ce urmează a fi stabilite, în timp ce se deplasa pe sensul Făgăraş - Sibiu, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus, condus de un bărbat de 38 de ani, domiciliat în judeţul Covasna.

Împreună cu acesta în autoturism se afla un bărbat, în vârstă de 42 de ani, domiciliat în judeţul Covasna”, a transmis IPJ Sibiu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
iepure paste istock jpg
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
image
actualitate.net
image
actualitate.net