În România se fură de unde nu te aştepţi! Vezi de unde i s-a «şutit» unei femei telefonul mobil

Ultima actualizare:

    Sala de judecată. Arhivă
Sala de judecată. Arhivă

O femeie care asista luni dimineață la un proces, la Judecătoria Pătârlagele, Buzău,  a rămas fără telefonul mobil în mijlocul ședinței. Hoțul s-a dat singur de gol în fața jandarmilor, întrucât acesta a plecat brusc spre toaletă chiar când oamenii legii interogau în stânga și-n dreapta.

Jandarmii care dimineață asigurau ordinea interioară la Judecătoria Pătârlagele, au fost sesizaţi verbal de către o femeie despre faptul că pe timpul şedinţei de judecată a constatat că i-a dispărut telefonul mobil.

Oamenii legii au întrebat-o pe victimă dacă îşi mai aminteşte cine a stat alături de ea în sala de judecată şi împreună cu aceasta s-au deplasat în unul dintre localurile din imediata apropiere a judecătoriei, în încercarea de a identifica persoanele în cauză. În momentul în care jandarmii, însoţiţi de partea vătămată şi-au făcut apariţia în local, păgubita a recunoscute trei persoane care i-au stat alături în sala de judecată.

Jandarmii şi-au declinat identitatea şi i-au întrebat dacă au cunoştinţă despre dispariţia unui telefon mobil din sala de judecată, moment în care una din persoanele cu care se dialoga, s-a deplasat la toaleta localului ieşind la scurt timp, fapt ce a atras suspiciunea subofiţerilor.

Unul dintre jandarmi, însoţit de un martor, a găsit telefonul ascuns în vasul de apă al toaletei. Ulterior, cel în cauză a recunoscut că a sustras telefonul din sala de judecată şi la vederea jandarmilor l-a ascuns în toaleta localului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net