În România, vara începe în aprilie. O săptămâna va ploua excesiv. Prognoza pe următoarele 4 săptămâni

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni, intervalul 25 martie – 22 aprilie 2024. Potrivit meteorologilor, temperaturile vor fi mai ridicate decât mediile lunii aprilie, în unele zone fiind mai degrabă specifice pentru începutul verii. În timp ce valorile termice vor fi peste cele normale, o săptămână va fi caracterizată de ploi abundente.

Sfârșit de martie cu temperaturi de 30 de grade

1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg

Luna martie se încheie cu temperaturi de vară. Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile vestice, nord-vestice și nord-estice. În sudul țării sunt așteptate temperaturi ce vor depăși 30 de grade.

Vreme caldă și ploi abundente

Meteorologii anunță că în aprilie valorile vor fi pe tot parcursul lunii peste cele normale. Se vor înregistra însă cantităţi de precipitaţii importante în întreaga ţară, în intervalul 8 - 22 aprilie, mai ales în a doua săptămână a lunii aprilie. 

Săptămâna 01.04.2024 – 08.04.2024

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.Cu excepţia regiunilor nord-vestice, unde cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale, regimul pluviometric va fi deficitar, mai ales în sud-vestul teritoriului.

Săptămâna 08.04.2024 – 15.04.2024

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval, la nivelul întregii ţări.Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această perioadă vor fi excedentare în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

Săptămâna 15.04.2024 – 22.04.2024

Temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări.Regimul pluviometric va fi uşor excedentar, în cea mai mare parte a ţării.

Săptămâna 22.04.2024 – 29.04.2024

Mediile valorilor termice se vor situa uşor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a ţării.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
sat pixabay jpg
corinita din salcie jpg
index webp
aeroport galati braila facebook jpg
gelu duminica poveste de viata jpg
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net