Incendiu de proporții la un depozit Remat din Ilfov!

Ultima actualizare:

Un incendiu violent a izbucnit în județul Ilfov, la un centru Remat pentru colectarea şi reciclarea deșeurilor, din Glina. Cetățenii au primit mesaj prin RO-ALERT, în care sunt sfătuiți să evacueze zona.

Un incendiu violent a izbucnit în județul Ilfov, la un centru Remat
Un incendiu violent a izbucnit în județul Ilfov, la un centru Remat

Un incendiu de proporții a izbucnit în județul Ilfov, în Glina. Flăcările au cuprins un centru de colectare şi reciclare a deșeurilor. Un mesaj RO Alert a fost trimis locuitorilor din zonă în care sunt sfătuiți să evacueze de urgență locul. 

Citește și Două maşini incendiate în stil mafiot într-o parcare din Galaţi. Alte șase autoturisme, distruse

Potrivit primelor informații, mai multe materiale sunt în flăcări la ora actuală, printre care caroserii de autoturisme şi material lemnos.

Autoritățile au intervenit de urgență pentru stingerea incendiului. La fața locului s-au deplasat 9 autospeciale de stingere. În zonă sunt degajări mari de fum. Autoritățile recomandă evitarea zonei pentru a facilita deplasarea pompierilor.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat că circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers ale DN Centura București, din cauza incendiului izbucnit la Remat Glina, județul Ilfov.

Nu au fost raportate victime. La acest moment valorile de trafic sunt intense. Se fac cercetări pentru stabilirea cauzelor.

Potrivt ISU București-Ilfov, incendiul se manifestă pe o o suprafață de o mie de metri pătrați și nu există riscul extinderii.

”În jurul orei 17:11, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, în comuna Glina arde un REMAT. Având în vedere condiţiile de vizibilitate redusă, la faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii din Popeşti Leordeni şi Serviciului Rutier Ilfov, pentru efectuarea activităţilor din competenţă, de dirijare şi deviere a traficului. De asemenea, la faţa locului se află şi pompierii militari pentru activităţi specifice din competenţă”, au transmis reprezentanţii IPJ Ilfov. 

La această oră traficul e deviat prin București și prin DN3.

ANM a anunțat că fumul cauzat de incendiu se deplasează înspre nord-est.

”Având în vedere simularile modelelor numerice rulate în cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie privind evoluţia norului de fum din zona Glina, judeţul Ilfov, se apreciază că cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab până la moderat (viteze la rafală de până 20…25 km/h), din direcţie predominant sud-vestică, astfel că evoluţia norului de fum va fi de dispersie şi deplasare spre nord-est”, au precizat meteorologii. 

Știre în curs de actualizare. 

CENTRUL COMERCIAL PROSPER DIN SECTORUL 5 A FOST MISTUIT DE FLĂCĂRI

În urmă cu o săptămână centrul comercial Prosper din sectorul 5, zona 13 septembrie, a fost mistuit de flăcări. La momentul izbucnirii incendiului în interiorul clădirii se aflau zeci de clienți și comercianți. 

Autospecialele pentru stingerea flăcărilor au intervenit imediat, însă eforturile pompierilor au fost îngreunate de vântul care sufla cu putere. Circulația în zonă a fost întreruptă timp de mai multe ore.

Citește și VIDEO A ars centrul comercial Prosper din sectorul 5! Locuitorii din zonă, evacuați din cauza incendiului violent

Angajații care lucrau în centrul Prosper se tem că vor rămâne fără locuri de muncă. Din fericire nu au fost înregistrate victime. 

Centrul comercial Prosper a ars aproape până în temelii. Potrivit autorităților focul a izbucnit mai întâi pe acoperiș, apoi a cuprins întreaga clădire.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net