Incendiu la un azil de bătrâni din Tulcea. A fost activat Planul Roşu de Intervenţie VIDEO

Un incendiu a izbucnit la un azil de bătrâni, din municipiul Tulcea. În clădire se aflau 40 de persoane care au fost evacuate, scrie adevărul.ro. Potrivit IGSU, incendiul a izbucnit la nivelul acoperişului. Autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie.

Incendiu la azil Foto: ISU Tulcea
Incendiu la azil Foto: ISU Tulcea

Incendiu la un azil de bătrâni din Tulcea 

Un azil de bătrâni, din județul Tulcea, a luat foc. Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție. „În imobil sunt aproximativ 40 de persoane, se procedează la evacuarea acestora. Având în vedere numărul mare de persoane implicate, la nivelul județului Tulcea a fost activat Planul Roșu de Intervenție. La locul evenimentului au fost alocate 3 mașini de stingere, 1 autospecială pentru transport personal și victime multiple, 1 ambulanță SMURD și 3 ambulanțe SAJ”, a transmis ISU Tulcea. 

40 de persoane au fost evacuate 

Totodată, în sprijin se deplasează o maşină de stingere şi o ambulanţă SMURD din cadrul ISU Constanţa, precum şi o maşină de stingere şi o ambulanţă SMURD de la ISU Brăila, precizează IGSU. Incendiul se manifestă la nivelul acoperişului, iar 40 de persoane au fost evacuate. Acestea se află în curtea azilului şi nu necesită îngrijiri medicale, arată sursa citată.

Câte persoane sunt transportate la spital 

„19 persoane vor fi relocate la Centrul de asistență socială Pheonix Tulcea. 7 persoane transportate la spital, fără leziuni ca urmare a incendiului. Se caută soluții pentru relocarea celorlalte persoane la alte centre de îngrijire persoane vârstnice. Incendiul a fost localizat”, a transmis ISU Tulcea.

6 persoane au murit în urma incendiului de la azilul de bătrâni

În luna iulie a anului trecut, ne amintim că șase persoane au murit și aproximativ 80 au fost rănite și au ajuns la spital în urma unui incendiu care a izbucnit într-un azil de bătrâni din Milano. Doi pacienți au fost duși în condiții foarte grave la spitalele Niguarda și San Raffaele. Paisprezece au fost în stare gravă și 65 mai puțin gravă. Persoanele decedate au fost cinci femei și un bărbat.

Citește întreg articolul pe adevărul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net