Incendiu puternic la acoperișul unui bloc din Piața Neamț. Pompierii caută oameni blocaţi în apartamente

Un incendiu puternic a izbucnit la acoperișul unui bloc din Piatra-Neamț. Pompierii sunt la fața locului și intervin pentru a stinge flăcările. Sunt căutate persoane în apartamente pentru a fi evacuate. 

Acoperișul blocului a luat foc Foto: ISU
Acoperișul blocului a luat foc Foto: ISU

Ce au anunțat cei de la ISU

ISU Neamț anunță că incendiul se manifestă la acoperișul unui bloc de locuințe cu nivel de înălțime parter + 4 etaje". La locul evenimentului au fost alocate patru mașini de stingere, un echipaj de descarcerare, o autoscară, o ambulanță SMURD și o ambulanță SAJ.

Concomitent cu realizarea dispozitivului pentru localizarea și stingerea incendiului, s-au constituit echipe de căutare-salvare pentru identificarea eventualelor persoane surprinse în interiorul apartamentelor, au anunțat pompierii. 10 persoane s-au evacuat. Misiunea este în desfășurare în timpul redactării acestei știri.

A luat foc un restaurant

Un incendiu a izbucnit, marți, 20 august, la un local de pe A1, km 80, sensul spre București. Incendiul s-a manifestat la nivelul bucătăriei. La fața locului au ajuns mai multe autospeciale ale pompierilor argeșeni, precum și o ambulanță SMURD. 

„Trei echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un local de pe A1, km 80, sensul spre București", anunță ISU Argeș.

Incendiu puternic într-o păduree 

Pe 17 august, zeci de pompieri militari şi lucrători silvici au intervenit, sâmbătă, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit pe un fond forestier din zona localităţii Băile Olăneşti, în judeţul Vâlcea.

„În acest moment incendiul se desfășoară la litieră, vegetație uscată, la mușchi care are strat de 10-15 cm și la turbă, într-o pădure mixtă de fag și rășinoase, pe o suprafață de aproximativ trei hectare, cu propagare continuă. Personalul de intervenție nu are acces în zona focarelor și pe frontul de ardere. A fost solicitată în sprijin o resursă aeriană, cu sistem de stingere", a declarat purtătorul de cuvânt ISU Vâlcea. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Euro dolari lei bancnote bani FOTO Shutterstock jpg
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
luca italianul 2 k6fi jpg
tigaie depositphotos1 jpeg
maia sandu1 jpg
Stefan cel Mare png
ceai freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net