Inconștiență fatală! Un tânăr din Satu Mare a murit tras cu mașina pe zăpadă

Distracția l-a costat viața pe un tânăr de 35 de ani! Zăpada și adrenalina l-au îndemnat să se urce împreună cu două fete pe un colac gonflabil tras de o mașină. Ce s-a întâmplat în timp ce alunecau pe zăpadă i-a adus moartea tânărului și le-a rănit foarte grav pe cele două fete. 

FOTO: presasm.ro
FOTO: presasm.ro

Totul s-a întâmplat miercuri noapte, pe drumul forestier Brada, situat în extravilanul localității Negrești Oaș, în zona Luna Șes, județul Satu Mare. Erau patru tineri, o mașină și un colac tuby.

Tânărul de 26 de ani, pe nume Adrian, din Negrești Oaș, s-a urcat la volanul autoturismului Mercedes (înmatriculat în Franța), iar ceilalți trei Sergiu (35 de ani), Daniela și Patricia, ambele de 21 de ani, s-au suit pe colacul respectiv, fiind tractați de mașină. 

Colacul cu cei trei tineri s-a izbit de copaci 

Însă, din cauza drumului, care nu era nivelat, colacul a intrat în balans, iar cei trei tineri au fost aruncați în șanțul din partea dreaptă a drumului, izbindu-se de copaci. Impactul a fost cumplit pentru cei trei. 

image

„La fața locului au sosit 9 subofițeri cu o autospecială de primă intervenție și comandă, două ambulanțe SMURD (una de terapie intensiva mobilă și una cu echipaj de prim-ajutor) și doua ambulanțe aparținând Serviciului de Ambulanță Județean”, au transmis pompierii militari sătmăreni. 

Sergiu a murit pe loc  

Sergiu Feher (Foto: Facebook)
Sergiu Feher (Foto: Facebook)

Loviturile i-au fost fatale lui Sergiu, care a murit pe loc, iar fetele au fost preluate de ambulanțe în stare gravă. Una dintre fete este în stare critică, cu șanse foarte mici de supraviețuire, iar cea de-a doua are fractură de picior și contuzie de coloană.

Șoferul Mercedesului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, urmând să i se recolteze probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală gravă din culpă. Nefiind un drum public, accidentul nu este considerat a fi unul rutier.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
locuri jpg
Emitere tichet de reciclare jpg
where is the snowman in the picture jpg
trandafiri, freepik jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net