Kamala Harris, ținută sobră pentru vizita din România. Ce accesorii a purtat

Kamala Harris a marcat o vizită istorică în țara noastră în decursul zilei de vineri, întâlnindu-se cu președintele Klaus Iohannis, pentru discuții în contextul războiului ruso-ucrainean. Mâna dreaptă a președintelui Joe Biden a ales o ținută sobră, în ton cu vremea de afară.

Kamala Harris, vizită oficială în România Foto: Inquam Photos/Octav Ganea
Kamala Harris, vizită oficială în România Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Vicepreședintele SUA, Kamala Harris, a ajuns vineri, 11 martie, în România, în vederea mai multor discuții cu oficialii țării noastre, pe fondul conflictului dintre Federația Rusă și Ucraina. Kamala Harris a avut o întâlnire cu șeful statului, Klaus Iohannis, urmând să poarte discuții și cu premierul țării, Nicolae Ciucă, dar și cu Florin Cîțu, președintele Senatului.

Kamala Harris și Klaus Iohannis, eleganți la întâlnirea oficială

Harris a fost primită pe covorul roșu la venirea în țara noastră, iar mai apoi transportată cu mașina oficială. La întâlnirea cu Klaus Iohannis de la Cotroceni, ambii oficiali păreau relaxați, iar Kamala inițial s-a prezentat cu o mască de protecție de culoare neagră.

Având în vedere ridicarea restricțiilor din țara noastră, ulterior vicepreședintele SUA a renunțat să o mai poarte. Cei doi oficiali s-au prezentat în ținute elegante, fiind fotografiați dând mâna în semn de respect și colaborare, având în vedere că în cadrul discuțiilor au vorbit despre importanța parteneriatului România-SUA.

Kamala Harris, ținută sobră pentru vizita din România

Kamala Harris a optat pentru o ținută în tonuri negre din cap până în picioare, pentru vizita din România. De la masca de protecție, până la ultimul accesoriu, un fular din jurul gâtului, Kamala s-a prezentat sobră, dar elegantă, în ținuta sa pentru vizita oficială. Inițial, Kamala a pășit pe pământ românesc într-un palton lung, negru, potrivit pentru capriciile vremii din țara noastră. 

Ulterior, când a ajuns în Palatul Cotroceni alături de Iohannis, oficialul a renunțat la palton și a lăsat la vedere o ținută clasică de tip office, formată dintr-un sacou, bluză simplă și pantaloni de costum, toate de culoare neagră.

În partea de jos, Harris și-a accesorizat ținuta cu o pereche de pantofi lăcuiți, cu toc. Singurele contraste de culoare, dacă le putem numi astfel, din outfitul vicepreședintelui american au fost reprezentate doar de bijuterii: cercei, inel, brățară, un colier de perle din jurul gâtului și o broșă așezată în piept.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
FotoJet (3) jpg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
8 boca arsenie  jpeg
buta jpg
1669494557875057 1XMKigNP jpg
Bataie intre suporteri jpg
image
image
image
image
8 boca arsenie  jpeg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg