Litoralul, câmp de luptă! Bătaie în parcul de distracţii din Mamaia

Ultima actualizare:
Eforie Nord
Eforie Nord

Zile şi nopţi pline pentru oamenii legii de pe litoral. Aceştia au fost nevoiţi să intervină, în ultimele zile, în mai multe conflicte violente.

Unul dintre incidente s-a petrecut, în noaptea de joi spre vineri în Satul de Vacanţă: trei persoane au ajuns la spital după ce au fost implicate într-o altercaţie, provocată de angajaţii de la montagne russe.

„Nepotul meu urcase în maşinuţe, cu un prieten şi cu sora lui, în total trei persoane. Au venit angajaţii şi ne-au spus că trebuie să mai urce cineva, că sunt patru locuri. Atunci el a cerut banii înapoi, dar angajatul i-a dat cu pumnul în gură“, a povestit Florin Şerban (40 de ani) din Ploieşti.

Turistul susţine că imediat, la locul conflictului au venit şi alţi angajaţi din parcul de distracţii şi au tăbărât pe ei.

„În loc să ne dea banii înapoi, au sărit pe noi cu răngile din fier“, a mai spus turistul. În timpul altercaţiei şi o femeie aflată în grupul turiştilor a fost lovită.

„Au dat cu bâtele, în bărbaţi în femei, au dat cu spray paralizant. Sunt plină de sânge“, a spus Mihaela Gheorghe (33 de ani), din Ploieşti. Unul dintre turişti, Vicenţiu Gheorghe (35 de ani) din Braşov, a tras cu un pistol cu bile într-unul dintre angajaţi, Alexandru Dumitrov (29 de ani).

Proiectilul l-a lovit pe Dumitrov în buză. Trei persoane au fost duse la spital, însă numai Mihai Toma (23 de ani) din Ploieşti a rămas internat. Turistul a fost lovit în cap cu o bâtă şi a suferit mai multe traumatisme. 

Trei turişti sunt cercetaţi în acest caz, dar şi doi angajaţi:  Alexandru Dumitrov (29 de ani) şi Ştefan Motoloiu (21 de ani) din Fălticeni.

Eforie nord - Focuri de armă în centrul staţiunii

Acesta este primul incident armat, din această săptămână, petrecut pe litoral. Miercuri, un turist a făcut uz de un pistol cu bile pentru a aplana o răfuială, produsă în Eforie Nord.

Nicolae Boancătă  este cel care a  provocat scandalul
Nicolae Boancătă este cel care a provocat scandalul

Acesta a tras în Nicolae Boancătă, care atacase mai multe persoane cu o sabie. Bărbatul a fost externat ieri din spital, dar numai pentru a fi dus în faţa procurorilor.

17 august -Nicolae Boancătă este cel care a provocat scandalul


    Nicolae Boancătă  este cel care a  provocat scandalul
Nicolae Boancătă este cel care a provocat scandalul

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
kate william profimedia 0764084002 jpg
image
image
image
image
image
image
coloana masini a1 jpg
Cheng  Charlie  Saephan castigator loterie profimedia jpg
philip weston thomas porumbel bobbi profimedia (3) jpg
autostrada a13 jpg
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
orasul dintre doua tari jpg
ayrton senna 30 ani de la moartea lui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net