Locația din București în care mănânci pe săturate cu doar 26 lei: „Carnea m-a surprins, era chiar fragedă..”

Un bărbat din București a mâncat două feluri consistente cu doar 26 de lei. Se pare că în Capitală există încă locuri unde se poate mânca bine fără a cheltui mult, scrie adevărul.ro. Bărbatul a povestit pe TikTok cum a savurat un prânz complet care include o ciorbă şi o friptură cu garnitură.

Bărbatul a cheltuit 26 lei Foto: captură video TikTok
Bărbatul a cheltuit 26 lei Foto: captură video TikTok

Unde a mâncat cu 26 lei

Locul din Bucureşti unde poţi mânca pe săturate cu doar 26 de lei. Un bucureştean a descoperit un loc unde se poate mânca pe săturate cu bani puțini. Într-un clip video postat pe TikTok, acesta povestește întreaga experiență avută recent la Cantina Agronomie a Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară (USAMV) din București.

Astfel, acesta a plătit pe două feluri de mâncare 26,25 de lei. LA felul întâi a luat o ciorbă de pui a la grec, bogată în carne și legume, la prețul de 7,99 lei, iar la felul doi a ales o friptură de porc în sos, fragedă și suculentă, cântărind 260 de grame, la prețul de 14,3 lei. O porție de orez cu legume, ca garnitură, a costat 3,17 lei, o chiflă a fost 0,79 lei, iar castraveții murați au fost gratis.

Ce a declarat bărbatul 

„Azi am mâncat la Cantina Agronomiei super bine. Am început cu o minunată ciorbă de pui a la grec, ciorbă care conținea bucăți consistente de pui, ceva legume pe acolo și, bonus, verdeață pe deasupra.(…) Chiar a fost bună. Pentru felul următor am ales bucata asta mare de carne de porc, gătită la cuptor, cu sosul ăla roșu și, bineînțeles, verdeață pe deasupra. Carnea m-a surprins, era chiar fragedă, chiar dacă a fost gătită bucată groasă.

Lângă carnea aia de porc cu sos am luat și orezul ăsta cu legume, pe care l-am trântit acolo peste sos. Am avut și niște castraveți murați, așa ca să alunece totul cât mai bine. Concluzie: Mâncarea de la Cantina Agronomiei mi s-a părut gustoasă și sățioasă. Cantitativ, pentru mine, a fost suficient spre mult”, a spus bărbatul în clipul postat pe TikTok.

Citește întreg articolul pe adevărul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net