Lovitură pentru călătoriile românilor: compania aeriană care anulează zborurile de la 1 octombrie. Ce destinații sunt afectate

O companie aeriană din România anulează zborurile până în primăvara lui 2024. Astfel, călătoriile românilor vor fi afectate în perioada următoare. Află care sunt destinațiile care au dispărut momentan din planurile operatorului.

image

Sectorul aviatic intern din România se confruntă cu o nouă problemă majoră, pe măsură ce compania aeriană AirConnect România anunță suspendarea integrală a zborurilor comerciale până la sfârșitul lunii martie a anului viitor, aducând afectări semnificative asupra unor destinații esențiale.

AirConnect România a decis să nu mai efectueze zboruri comerciale regulate începând cu data de 1 octombrie 2023, iar pe lângă aceasta, a anulat complet rutele din București către Baia Mare, Suceava și Timișoara, conform informațiilor furnizate de BoardingPass.ro.

Cu două săptămâni în urmă, compania anunțase inițial că zborurile către Suceava și Baia Mare vor fi suspendate doar până pe 25 septembrie 2023, dar acum acestea au fost anulate definitiv.

Compania aeriană a anulat zborurile până în primăvara lui 2024

În primăvara anului 2023, AirConnect România a lansat o serie de rute interne, inclusiv zboruri din București către destinații precum Baia Mare, Sibiu, Târgu Mureș și Suceava. De asemenea, au fost introduse două rute externe care conectau capitala României și Cluj Napoca cu Budapesta, în Ungaria.

În timpul sezonului estival, compania a operat zboruri regulate din Constanța către Cluj Napoca și Timișoara. Cu toate acestea, alte rute dintre Constanța și Oradea / Suceava au fost anulate înainte de a începe.

AirConnect România avea inițial planuri de a oferi zboruri între București și Aeroportul din Dubrovnik, Croația. Cu toate acestea, din motive necunoscute, aceste curse au fost anulate la scurt timp după inaugurarea rutei.

Cu privire la viitor, reprezentanții AirConnect România promit rezolvarea situației actuale în prima parte a anului 2024. Compania intenționează să aducă în flota sa alte două aeronave de tip ATR 72-600 și să relanseze zborurile regulate în România înainte de debutul sezonului de vară 2024.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mario iorgulescu jpg
politist1 jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
ambulanta elevi pexels jpg
index webp
dovleac istock jpg
tigara fum  dependenta  productie tigari   foto pixabay jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net