Lupta pentru putere în clanul Corduneanu este deschisă. Cine va fi următorul „stăpân al Moldovei”

Ultima actualizare:

După ceremonia de înmormântare a liderului cunoscut sub numele de "stăpânul Moldovei", o luptă aprigă pentru controlul în clanul Cordunenilor a luat amploare.

costel corduneanu jpg

Se spune că răposatul Costel Corduneanu ar fi avut o ultimă dorință legată de cine ar trebui să preia comanda după moartea sa.

Contrar așteptărilor generale, Adrian Corduneanu, cunoscut sub numele de Beleaua, nu va fi acela care să preia frâiele clanului Cordunenilor.

Ultima dorință a lui Costel Corduneanu nu va fi respectată

Surse apropiate familiei Corduneanu susțin că noul conducător al clanului, cu autoritate asupra tuturor afacerilor acestuia, va fi Petronel.

Întrebarea care rămâne este dacă activitățile ilegale vor continua sub conducerea sa. Dacă privim în trecutul lui Petronel Corduneanu, vedem că acesta a fost acuzat în repetate rânduri de diverse infracțiuni, printre care șantaj și amenințare, iar recent a fost implicat într-un caz de cămătărie și grup infracțional organizat.

Cu toate că dosarul împotriva lui Petronel Corduneanu este încă în curs de desfășurare și acesta nu a fost încă condamnat, trecutul său tulbure ridică întrebări cu privire la capacitățile sale de lider.

Deși erau „cetați” Beleaua și Petronel au pus capăt războiului

Adrian Corduneanu și fratele său, Petronel Corduneanu, au fost în dezbinare ani de zile din cauza unor dispute legate de afaceri imobiliare.

Cu toate acestea, la ceremonia de înmormântare, cei doi au pus la o parte neînțelegerile și au făcut un pact solemn de a nu se mai certa niciodată, respectând astfel ultima dorință a lui Costel Corduneanu.

Intrigile și afacerile dubioase din cadrul clanului Corduneanu au ajuns să divizeze chiar și membrii familiei, stârnind tensiuni între frați și soții. Adrian "Beleaua" Corduneanu și soția sa, Ramona, au adus acuzații grave împotriva Alinei Petre, soția lui Petronel Corduneanu, afirmând că ar fi implicată într-o înșelăciune asupra unui proprietar din Iași.

În mediul online au apărut mai multe înregistrări video în care Adrian Corduneanu și soția sa Ramona aduc insulte la adresa cumnatei lor, Alina Filip.

Ambii, atât Adrian cât și Ramona, sugerează că Alina Filip ar fi dobândit casa respectivă prin mijloace frauduloase, acuzând-o că ar fi achiziționat alte proprietăți prin acțiuni ilegale.

Pe de altă parte, Alina și Petronel Corduneanu sunt implicați într-un caz penal, fiind acuzați că ar fi șantajat o femeie din cercul lor social, care obținea bani din activități ilegale. Acești bani erau transferați prin intermediul Western Union pentru a-și șterge urmele.

Petronel a amenințat-o

Când femeia în cauză a refuzat să mai coopereze, Petronel Corduneanu a amenințat-o cu violența fizică dacă nu continua să îi ofere acest serviciu.

Suma respectivă ar fi provenit din diverse activități ilicite desfășurate în mai multe țări din Europa.

Ulterior, femeia a decis să denunțe situația la Poliție, moment în care Alina Filip, soția lui Petronel Corduneanu, a intervenit, încercând să medieze situația atât cu victima, cât și cu ceilalți martori. Aceasta le-ar fi promis acestora câte 10.000 de lei pentru a-și modifica declarațiile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Halep Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
decl sperlea 1 jpg
Cum să eviți cele mai comune capcane la achiziționarea asigurării RCA jpg
cetate misterioasa jpeg
meteosat 193760 1280 jpg
drum expres piatra neamt bacau jpg
Bărbat mort în timp ce construia o bombă în casă  FOTO gds jpg
raisa fetita ucisa jpg
UE 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net