Se întâmplă în România. Interlopul Costel Corduneanu va fi înmormântat cu onoruri militare

Liderul clanului Corduneanu din Iaşi Costel Corduneanu va fi înmormântat, vineri, cu onoruri militare la Cimitirul Eternitatea. La priveghiul acestuia, poliția a fost în alertă deoarece au participat toți liderii clanurilor de interlopi din țară, scrie adevărul.ro. Amintim că Costel Corduneanu a murit din cauza unor complicații medicale, după ce în luna martie a suferit o intervenție chirurgicală pe cord.

Costel Corduneanu Foto: Facebook
Costel Corduneanu Foto: Facebook

Poliția, în alertă în Iași 

Toți liderii clanurilor de interlopi din țară s-au strâns la Iași, la priveghiul lui Costel Corduneanu. La un restaurannt de lux au fost montate mai multe difuzoare și au fost scoase proțapurile. Marți seara sunt așteptate sute de persoane care să aducă un ultim omagiu lui Costel Corduneanu. În cursul zile de mâine și poimâine sunt așteptați și mai mulți oameni care vor veni să participe la funerarii. 

Costel Corduneanu a încetat, luni, din viață

Costel Corduneanu, liderul clanului din Iași, a încetat din viață luni, la un spital din Târgu Mureș. Trupul său a cedat la scurt timp după transplantul de inimă, suferind o hemoragie internă. Problemele de sănătate s-au agravat din luna martie, însă el se afla deja pe o listă de transplant de câțiva ani. În ultima perioadă, starea de sănătate a fostului sportiv se degradase vizibil.

Bărbatul se topise pe picioare, ajungând să cântărească aproximativ 35 de kilograme. Avea hemoragie puternică, slăbise foarte mult și intrase în comă. Luni dimineață, organismul i-a cedat, iar medicii de la institutul unde era internat au fost nevoiți să îi pronunțe decesul, neputând să-l readucă la viață, în ciuda eforturilor susținute de a-l resuscita.

Corduneanu va fi înmormântat cu onoruri militare

Marți, trupul său va ajunge la Iași, acolo unde va fi depus într-un local renumit din Iași. Priveghiul său va dura trei zile, iar în cele din urmă, Costel Corduneanuva fi înmormântat într-o zonă “VIP” din cimitirul Eternitatea, la câțiva metri de biserică, acolo unde se află personalități marcante ale Iașului, mai precizează sursa citată. Potrivit unor surse, el va avea un impresionant monument funerar. 

„Viața lui a avut două părți. Una bună, care a fost legată de un sport de performanță și de reprezentarea României. A fost în uniformă și a depus un jurământ vizavi de România. A fost și partea a doua când a pus punct și a intrat într-o altă lume acolo unde găsim schimburi de bani, droguri și persoane”, a declarat generalul Cristian Barbu la Antena 3 CNN.

Ce anunța Federația Română de Lupte 

„Federația Română de Lupte anunță cu regret trecerea în neființă a celui care a reprezentat luptele libere românești cu succes - Costel Corduneanu. Costel Corduneanu a fost unul dintre cei mai buni luptători pe care i-a dat municipiul Iași, fiind Vicecampion European și participant la două ediţii ale Jocurilor Olimpice, unde a ocupat locul 9 – Barcelona, 1992, respectiv locul 14 – Atlanta, 1996”.

Costel Corduneanu, probleme cu legea

Costel Corduneanu, cunoscut și ca ”Stăpânul Moldovei”, a avut în trecut probleme cu legea și a stat chiar după gratii. „Am făcut vreo șase ani de pușcărie, în total. Nu am făcut mult, dar îmi ajunge. Gata. Nu mai vreau. Am o vârstă. Eu vreau să mă apuc de scris, să ies din lumea asta. Vreau să scriu o carte despre viața mea, una despre justiție și una despre penitenciarele din România”, declarase fostul sportiv.

Citește întreg articolul pe adevărul.ro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
eliza petrachescu captura video jpg
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
Alegeri 2024  buletin vot FOTO Mediafax jpeg
WhatsApp Image 2024 04 30 at 19 30 18 jpeg
tiramisu pexels jpg
euro valuta bani pixabay jpg
ambulanta jpg
printesa margaret colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net