Mama Raisei, scrisoare în lacrimi pentru polițistul care i-a ucis fiica

Ultima actualizare:

Doar mamă să nu fii! Vorba devine realitate des dar sunt momente când suferința unei mame întrece orice închipuire. Liliana Barbu I-a scris polițistului de la Secția 5 care a omorât-o pe 13 ianuarie, pe o trecere de pietoni pe Raisa, fiica sa de 11 ani.  

Raisa și biroul la care își făcea lecțiile. Foto: Sever Gheorghe
Raisa și biroul la care își făcea lecțiile. Foto: Sever Gheorghe
Prima pagină a scrisorii mamei Raisei. Foto: indrumari-juridice.eu
Prima pagină a scrisorii mamei Raisei. Foto: indrumari-juridice.eu

Liliana Barbu, mama Raisei, fetiţa de 11 ani care şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovită pe o trecere pentru pietoni din sectorul 1 de o maşină a Poliţiei este disperată. Ancheta care își propunea să facă dreptate s-a împotmolit după ce agentul care a produs accidentul a refuzat să facă testul poligraf iar imagini prețioase ale accidentului s-au pierdut. Liliana face acum apel la onoarea polițistului, printr-o scrisoare ca de la inimă la inimă

Sfârșitul emoționant al epistolei trimise de mama distrusă. Foto: indrumari-juridice.eu
Sfârșitul emoționant al epistolei trimise de mama distrusă. Foto: indrumari-juridice.eu

Scrisoarea Lilianei Barbu

”Bună ziua Liliana Barbu este numele meu, mama fetiței mele Raisa pe care am crescut-o, am purtat-o, am educat-o (pentru că ea chiar era un copil educat și atent). După cum ai văzut în filmări, pentru că la trafic se pare că nu ai putut fi atent, copilul meu chiar s-a asigurat!!!

În scrisoarea pe care ne-ai trimis-o te-ai oferit să ne ajuți...Acum ar fi momentul să faci ceva, fiind de acord cu testul poligraf și cu ce ți se cere. Ajutorul pe care îl poți da este să faci tot posibilul să nu îngreunezi ancheta...se pare că nici asta nu poți face!! Ți-am transmis că nu te considerăm ”criminal” dar se pare că nici om nu prea ești.

Mama unui înger”

Ce spune avocatul Adrian Cuculis

Avocatul Adrian Cuculis este reprezentantul legal al părinților Raisei și explică demersul Lilianei. ”Dupa cum stiti pe 21 ianuarie , cam acum o luna de zile, politistul care a provocat accidentul in urma caruia Raisa si-a pierdut viata, a trimis prin intermediul avocatului sau o scrisoare prin care isi exprima regretul.

Nu mult a trecut pana cand am reusit sa obtinem din partea procurorului de caz de la parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 incuviintarea probei cu poligraful, proba cu detectorul de minciuni prin care voiam sa scoatem la lumina dacă polițistul Popescu a mintit sau nu în declarația lui de inculpat. De ce am cerut această probă:

-erau contradicții cu privire la folosirea de către acesta a luminilor de pe rampa mașinii

-a declarat că era atent la drum și nun își explica accidentul

-nu a fost foarte coerent cu privire la locul către care se deplasa

- nu ne-am edificat încă cine era colegul lui și ce au discutat (asta fiindcă procurorul a decis că nici asta nu este esențial în anchetă)

- alte elemente ce țin de dinamica anchetei” a declarat Adrian Cuculis

Dezvăluirile avocatului Adrian Cuculis

Adrian Cuculis susține că un comisar al Brigăzii de Poliție Rutieră, Bragadireanu, chiar cel care îl ancheta pe polițistul vinovat de accident, l-ar fi sfătuit pe acesta să nu accepte testul poligraf:

”Fix în ziua când Popescu a fost chemat la Brigada de Poliței Rutiera la domnul comisar Bragadireanu, adică fix organul de urmărire penală care îl ancheta prin delegare pe Popescu ( polițistul care a produs accidentul auto ), deși am comunicat cu dânsul ca informația referitoare dacă Popescu este sau nu de acord cu testul poligraf să fie comunicată verbal, imediat după ce a ajuns Popescu la audiere, s-a schimbat total atitudinea polițistului Bragadireanu și a refuzat să mai dea informații la care de altfel aveam acces total.

De aici am și tras concluzia că același Bragadireanu ar fi putut să-l sfătuiască pe polițistul Popescu să nu accepte proba cu poligraful, mai ales că în aceeași zi polițistul Popescu a intrat pe la intrarea din “Spate” a poliției și nu pe la cea oficială, acolo unde ar fi trebuit să se legitimeze”, afirmă Cuculis potrivit indrumari-juridice.eu.

Acesta anunță că procurorul de caz a admis obiectivele la expertiza tehnică și urmează ca în scrurt timp în baza expertizei respective ”să luăm decizia introducerii în cauză atât a ASMB adica Administrația Străzilor București dar și Primăria Capitalei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net