Mascații au dat buzna la o adresă greșită și au săltat din pat un nevinovat. „Mi-au pus pistoul la cap” VIDEO

Mascații au gafat din nou și au dat buzna la o adresă care era greșită, cel puțin asta susține un bărbat din Reșița care a postat imaginile cu intervenția. Potrivit înregistrării de pe camera video, incidentul a avut loc în dimineața zilei de 23 februarie înainte de ora 7.00.

„Mi-au pus pistoul la cap”

image

Bărbatul a povestit pe facebook întâmplarea. El spune că s-a trezit cu trupele speciale la uşă. A fost pus la pământ, i s-a pus pistolul la cap, iar totul s-ar fi întâmplat în faţa copilului său de 4 ani. Bărbatul a postat imaginile video. Camera montată la intrarea în locuință a surprins intervenția mascaților.

După câteva minute mascații și-au dat seama de confuzie și i-au spus bărbatului, care era extrem de bulversat, că "au greşit adresa".

În imagini se vede cum patru poliţişti bat la uşă și li se deschide relativ repede. Cei patru intră, urmaţi de un alt coleg care ține în mână un dosar și care nu are faţa acoperită. Pe imagini se vede un un mascat care are asupra sa o armă pe care o ţine în mâini, la vedere. El iese și intră în locuinţă, la un moment dat intră și un alt coleg, cu fața acoperită și care ține în mână ceva ce pare a fi un ciocan.

La un moment în cadru apare un bărbat, doar în boxeri, care ar fi chiar propritarul. Pare că le spune ceva mascaţilor în timp ce îi filmează cu telefonul mobil. Apoi bărbatul intră şi închide uşa.

„Păi nu se poate aşa ceva! Mi-au băgat copilul în panică. Cine a făcut chestia asta, că procuror, că poliţie, să plătească! Uitaţi, intră cu barosul în casă!”, a spus bărbatul pe Facebook.

„Au venit mascaţii peste mine la ora 6:55, mi-au speriat copilul mi-au terorizat copilul, partea de jos de la uşă cu rupt-o, uşa la dulap, mi-au terorizat copilul, m-au pus pe burtă pe mine, nevinovat, uitaţi, au intrat grămadă peste mine în casă! Uitaţi, au rupt uşa, în partea de jos, când au împins de ea, au tras de ea! M-a luat din somn, mi-a speriat copilul, mi-a pus pistolul la cap, mi-au desfăcut dulapurile, mi-a rupt o uşă la dulap. Cu puşca către mine, mi-a speriat copilul”, spune, pe Facebook, un bărbat din Reşiţa, Claudiu Halmaci.

Ce spune Poliția

„În data de 23 februarie, poliţişti de la structurile de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin şi Poliţiei Municipiului Reşiţa au pus în executare 3 mandate de percheziţie domiciliară emise de Judecătoria Reşiţa, la adresele unor persoane bănuite de furt calificat.

În cauză, există presupunerea rezonabilă că, în luna ianuarie 2024, 3 tineri, cu vârste cuprinse între 17 şi 22 de ani, ar fi sustras bunuri în valoare de 5.000 de lei dintr-un autoturism.

În urma perchezițiilor domiciliare, au fost ridicate o parte din bunurile reclamate ca fiind sustrase, precum şi alte probe şi mijloace materiale de probă, persoanele în cauză fiind conduse la audieri.

Cu privire la informaţiile postate pe reţeaua de socializare, conducerea inspectoratului a dispus efectuarea de verificări, pentru a se stabili dacă acestea se confirmă, la finalizarea verificărilor urmând a fi luate măsurile legale, ce se impun”, transmit oficialii instituţiei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net