Meteorologii au făcut anunțul! Cum va fi vremea în martie 2024

Meteorologii au făcut anunțul. Prima lună de primăvară vine cu soare din belșug și valori termice mai ridicate decât cele peste normalul perioadei. Cât despre ploi, vor fi perioade când acestea vor lipsi cu desăvârșire. Vremea de Mărțișor se anunță frumoasă, arată prognoza pentru săptămâna 26 februarie – 3 martie 2024.

Prognoză meteo, prima lună de primăvară Foto: Pixabay.com
Prognoză meteo, prima lună de primăvară Foto: Pixabay.com

Anunțul meteorologilor 

Vremea se anunță a fi călduroasă pentru martie 2024. De 8 martie, vom avea parte de temperaturi ridicate, mai ales în partea de nord, vest și centrul țării. Și nici spre finalul lunii martie situația nu pare să se schimbe prea mult. În săptămâna 18 – 25,  în întreaga țară temperaturile medii vor fi ușor peste cele normale acestui interval.

Vremea între 26 februarie - 4 martie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile nord-estice. Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile sud-vestice, dar şi deficitar în cele nordice, centrale şi estice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval. 

Prognoza meteo 4 - 11 martie 

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile, dar mai ales în cele nordice, vestice şi centrale. Cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare la nivelul întregii ţări, dar mai ales în nordul Carpaţilor Orientali şi în Munţii Banatului.

Vremea 11 - 18 martie 

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acestă perioadă, în cea mai mare parte a ţării. 

18-25 martie, valori peste cele specifice perioadei 

Mediile valorilor termice, în perioada 18 - 25 martie,  se vor situa uşor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă în majoritatea regiunilor, cu posibilitatea unui uşor excedent în regiunile vestice. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hotel Ambasador Bucuresti FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
costel corduneanu jpg
azienda agricola 1200 690x362 jpg
gradina jpg
Krystyna Skarbek jpg
daci romani jpg
a82e43f1 1ab0 4e3a 9d51 cce0fc6e21b7 jpg
casa franta 1 euro facebook jpg
Lukasz Szpunar jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net