Mircea Diaconu, derapaj grav la adresa acuza╚Ťiilor Vioric─âi Vod─â: ┬źO form─â de amantl├óc inclus─â profesiei┬╗

Actorul Mircea Diaconu a f─âcut afirma╚Ťii cu privire afirma╚Ťiile Vioric─âi Vod─â, despre h─âr╚Ťuirea sexual─â la care a fost supus─â ├«n urma rolului pe care l-a interpretat ├«n filmul ÔÇ×FilantropicaÔÇŁ, ├«n care a jucat ╚Öi Mircea Diaconu. 

1 mircea diaconu jpg jpeg
Mircea Diaconu a f─âcut declara╚Ťii pe baza afirma╚Ťiei Vioric─âi Vod─â de la Gala Premiilor Gopo 2022

├Än urma declara╚Ťiei pe care Viorica Vod─â a f─âcut-o pe Premiile Gopo 2022, actorul Mircea Diaconu a afirmat c─â actri╚Ťa era ÔÇ×foarte enervat─â, c─â, m─â rog, are o v├órst─â ╚Öi ea, ╚Öi nu a fost angajat─â niciodat─âÔÇŁ. 

Mircea Diaconu, mesaj privind declara╚Ťia Vioric─âi Vod─â

De asemenea, ├«n cadrul declara╚Ťiei, Mircea Diaconu a afirmat c─â Viorica Vod─â s-a l─âsat influen╚Ťat─â de moda de la Hollywood, unde h─âr╚Ťuirea sexual─â este adus─â ├«n aten╚Ťia publicului. 

Vezi ╚Öi Simona Gherghe, scandalizat─â dup─â m─ârturia Vioric─âi Vod─â

├Än cadrul afirma╚Ťiei actorului, Mircea Diaconu a comparat evenimentele ce au loc ├«n mai multe industrii din Rom├ónia cu mi╚Öcarea #Metoo, ├«n care era adus─â ├«n aten╚Ťia opiniei publice problema h─âr╚Ťuirii sexuale. 

De altfel, actorul a mai afirmat c─â h─âr╚Ťuirea sexual─â a actri╚Ťelor este ,,o form─â de amantl├óc inclus─â profesiei,,, iar Diaconu a afirmat c─â nu vede nimic gre╚Öit ├«ntr-o astfel de practic─â. 

ÔÇŁVorbim de h─âr┼úuire din clipa ├«n care la Hollywood a fost un succes mondial. Totul a plecat de acolo. Eu ┼čtiam c─â asta se nume┼čte b├órf─â de culise, amantl├óc, inclus fenomenului teatral. S-au scris c─âr┼úi despre primadone care f─âceau carier─â ├«n felul acesta. (....)

Eu, intr├ónd ├«n profesie acum vreo 50 ┼či ceva de ani, am perceput acest lucru ca fiind ceva de cabin─â.(...) La americani, c├ónd s-a ├«nceput cu povestea cu #Metoo ─âla, a devenit h─âr┼úuire. 

Altfel este o form─â de amantl├óc, inclus─â profesiei. Acum, nu ┼čtiu foarte exact, pentru c─â sunt cazuri ┼či cazuriÔÇŽ ├Än tot ce am v─âzut de-a lungul a zeci de ani au fost cariere care s-au bazat pe genul ─âsta, dar au fost ┼či de-o parte ┼či de cealalt─â. 

Ori h─âr┼úuirea, a┼ča cum vine ea ca produs Hollywood, este f─âcut─â de regizor, de produc─âtori, de directori, cei care conteaz─â nu de actori. Actorii nu conteaz─âÔÇŁ, a precizat Mircea Diaconu.

stanga
dreapta
mircea diaconu gopo JPG
Mircea Diaconu, membru în partidul lui George Simion jpeg
mircea diaconu jpeg
Diana Lupescu și Mircea Diaconu s au căsătorit în 1980 jpeg
mircea diaconu 0 jpeg
mircea diaconu film profetul aurul si ardelenii jpeg
42 mircea diaconu gala ucin 2019 22 jpg jpeg

Continu├óndu-╚Öi pledoaria, actorul Mircea Diaconu a declarat c─â este convins c─â este o exagerare, d├ónd exemplu chiar de la Parlamentul European, ├«n perioada ├«n care a fost europarlamentar. 

ÔÇ×┼×i, crede┼úi-m─â, am v─âzut-o ┼či eu. Eram la Parlamentul European ┼či acolo a venit ca un val, pur ┼či simplu. Erau ni┼čte doamne care ziceau c─â au fost h─âr┼úuite, pe func┼úii, pentru parlament, pentru comisii. D─â-o naibii de treab─â, nici chiar a┼ča!ÔÇŁ, spune Mircea Diaconu.

De asemenea, actorul a mai considerat c─â h─âr╚Ťuirea sexual─â, nu doar la nivel na╚Ťional, este supraestimat─â, fiind vorba, de fapt, doar de rela╚Ťii liber consim╚Ťite. Diaconu a amintit perioada ├«n care a fost actor, d├ónd ca exemplu rela╚Ťia pe care una dintre colegele sale o avea cu regizorul filmului. 

ÔÇ×La c├óte filme am f─âcut, la o mare parte dintre ele, partenera mea de film era amanta regizorului. Care e problema? (ÔÇŽ) Nu e rom├óneasc─â povestea asta ┼či nu e cazul s─â fieÔÇŽÔÇŁ, a exemplificat actorul. 

Din industria cinematografic─â, la politic─â

Mircea Diaconu este printre cele mai importante personalit─â╚Ťi ale filmului rom├ónesc. Acesta a ap─ârut, pentru prima dat─â, pe scen─â ├«n anul 1970, iar pe micile ecrane, doi ani mai t├órziu. Dup─â ce ╚Öi-a construit o carier─â ├«n lumea teatrului ╚Öi a filmului, actorul a intrat ├«n politic─â, dup─â ce a f─âcut parte din Revolu╚Ťia din 1989. 

├Än anul 2008, acesta s-a afirmat ├«n politica rom├óneasc─â, devenind membru al Senatului Rom├óniei. ├Än anul 2019, acesta a candidat pentru func╚Ťia de Pre╚Öedinte, dar s-a clasat pe locul al patrulea. 

Viorica Vod─â, moment plin de curaj la Gala Premiilor Gopo 2022

La Gala Premiilor Gopo 2022, Viorica Vod─â a f─âcut declara╚Ťii pline de curaj, ├«n care a vorbit despre h─âr╚Ťuirea sexual─â, la care a fost supus─â ├«n cadrul industriei cinematografice ╚Öi ├«n lumea teatrului rom├ónesc, dup─â ce a jucat ├«n filmul ÔÇ×FilantropicaÔÇŁ. 

Cite╚Öte ╚Öi Viorica Vod─â, confesiune teribil─â, la Premiile Gopo: ┬źAm f─âcut psihoterapie pentru h─âr┼úuirea sexual─â din sistem┬╗

Artista a amintit c─â a f─âcut ani de psihoterapie dup─â ce a fost expus─â la h─âr╚Ťuirea sexual─â ce are loc ├«n sistem. La v├órsta la care a jucat ├«n Filantropica, la 20 de ani, aceasta nu era ÔÇ×preg─âtit─â pentru tot ce a ├«nsemnat expunere ╚Öi consecin╚Ťele expuneriiÔÇŁ

stanga
dreapta
viorica voda filantropica jpg
viorica voda premiile gopo jpg

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image png
carmen tanase jpeg
card ajutor jpg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
mircea solcanu2 png
12 linda evangelista main jpg jpeg
giani vladimir 25713800 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
pustnic japonez profimedie (4) jpg
card ajutor jpg
canicula bucuresti puncte de ajutor  (3) JPG
iohannis erdogan 2 jpg
orban zelenski jpg